Arnaud Muit Sogeti

Arnaud Muit is de nieuwe Finance Director bij Sogeti

Met ingang van 1 januari jl. is Arnaud Muit (38) Finance Director van Sogeti in Nederland. Met deze benoeming treedt hij toe tot het directieteam van de IT-dienstverlener. Arnaud Muit volgt Han Bogert op die benoemd is tot Head of Operations.

In 2005 startte Arnaud Muit zijn loopbaan bij Sogeti op de financiële afdeling waar hij als controller in verschillende rollen actief was. In 2016 werd hij Manager Business Control waarna hij twee jaar later leiding ging geven aan het gehele Control team.

Arnaud heeft een bedrijfseconomische achtergrond dankzij zijn HEAO-BE studie en Post-bachelor Controlling opleiding aan de Nyenrode Business Universiteit.

“Arnaud kent onze organisatie door en door dankzij zijn inmiddels 16-jarige ervaring in diverse veelal business- en financieel gerelateerde functies. Dat is een verrijking voor ons managementteam,” vertelt Joost Ramaekers, Head of Sogeti in Nederland.

Arnaud: “Uiteraard ben ik erg trots op mijn nieuwe uitdaging binnen dit mooie bedrijf. Sogeti heeft een sterke financiële positie. Aan mij de eer om die positie verder te verstevigen samen met een geweldig team van gepassioneerde Sogetisten die dagelijks actief zijn voor onze klanten.”

Arnaud Muit Sogeti

Kan ik je helpen?

Nicolette van der Heide - Sogeti Manager Marketing & Communications
Phone number: +31651439020