Presentaties Bots@Work - Rise of the Cobots beschikbaar

Bots in de werkplekomgeving.j

Deelnemers aan het event Bots@Work ontdekte hoe je chatbots kunt inzetten om de communicatie met en productiviteit van je medewerkers te verbeteren. Tijdens een interactieve sessie met ruim 50 bezoekers deelden diverse sprekers van Sogeti, Microsoft en Livetiles de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. De presentatie van deze sessie is nu beschikbaar. 

 

Presentaties Bots@Work beschikbaar

Chatbots

Chris den Arend van Sogeti opende het event en gaf een kijkje in de keuken van Sogeti, waar chatbots speciale aandacht hebben. Hij gaf inzicht in de laatste ontwikkelingen en enkele cases. 

Virtuele assistenten

Jaco Monshouwer , verantwoordelijk voor LiveTiles in de BeNeLux heeft uiteengezet wat de business relevantie is van chatbots, met name in de licht van het productiever maken van medewerkers in een organisatie. In de visie van LiveTiles zijn virtuele assistenten - naast mogelijke virtuele externe assistenten -  voor bedrijfsfuncties, teams en personen de echte game changers.

Bots in een organisatie

Peter Rombouts van Sogeti toonde met behulp van vier concrete interne businesscases de toegevoegde waarde van bots binnen een organisatie. De cases varieerden van het onboarden van nieuwe medewerkers of studenten tot het ontlasten van een IT service desk door FAQ lijsten te ontsluiten via een Q&A bot in het LiveTiles platform. Aansluitend werd deze IT Helpdesk-bot gedemonstreerd. 

AI platform

Mary-Jo nam de deelnemers mee in het technische fundament van het Microsoft AI Platform. De onderliggende techniek van alle getoonde cases zijn gebaseerd op technieken die ontsloten worden via het Microsoft Azure platform. Ze heeft uiteengezet welke technieken er (kunnen) worden gebruikt voor het ontwikkelen van chatbots, en hoe deze chatbots intelligenter kunnen worden gemaakt met behulp van de Conversational AI tools zoals LUIS, QnA Maker en de Bing Speech API.

Uiteindelijk bouwden de deelnemers hun eigen 'awesome' bot, met enthousiaste reacties zoals van Caroline IJkema (Eneco): 'Trots op mijn eerste eigengemaakte chatbot! Dank voor de opportunity.'

Meer informatie?

Ga naar onze chatbots servicepagina!

Naar Chatbots

Kan ik je helpen?

Profielfoto Harm Pul Sogeti
Phone number: +31 651 873 253