Sogeti introduceert: Training Tuesday

Lancering Sogeti Training Tuesday

Bekijk de eerste video

Blijf je graag op de hoogte van de laatste technologieën? Vanaf deze week is het Sogeti Knowledge Channel online! Bekijk de eerste video van Daniel Laskewitz met zijn introductie van het Power Platform! Geïnteresseerd in het bijwonen van de eerstvolgende live App in a Day sessie? Meld je aan!

Naar de video Naar App in a Day

Van how-to tot in depth

Blijf je graag op de hoogte van de laatste technologieën? Vanaf deze week is het Sogeti Knowledge Channel online! Wij plaatsen hier regelmatig interessante video’s waarin wij jou helemaal bijpraten met praktische how-to's en in depth explainer video's. We starten deze reeks met video’s waarin we alles vertellen over één van de meest besproken Power Apps-oplossingen ‘App in a Day’.

Zelf apps bouwen

Expert en collega MVP Daniel Laskewitz neemt je stapsgewijs mee waardoor je praktische hands-on ervaring opdoet. Deze training is zowel interessant voor beginners als gevorderden. Zo leer je bijvoorbeeld snel hoe je op maat gemaakte apps kunt creëren voor verschillende mobiele apparaten en hoe je deze veilig binnen jouw organisatie kunt delen.

Direct beginnen

Wil je meer weten of gelijk meedoen? Bekijk de eerste introductievideo en abonneer je op ons YouTube-kanaal om alles van het begin tot het eind mee te maken!

Nieuwsgierig?

Ga direct naar onze YouTube-kanaal. Geïnteresseerd in het bijwonen van de eerstvolgende live App in a Day sessie? Meld je aan!

Naar de video Naar App in a Day

Deel Training Tuesday!

Kan ik je helpen?

Annemieke Stigter Recruiter
Phone number: + 31 615 618 275