Cloud de klok rond

Als Consultant op gebied van Identity en Cloud werk ik - Jurgen van den Broek - sinds 2014 bij Sogeti. Naast mijn werk als Consultant, is reizen één van mijn andere grote passies. Mijn roadtrips door West-Amerika en Nieuw-Zeeland waren echt geweldig.

Digitale identiteit is cruciaal

In de digitale wereld ligt mijn passie bij alles wat te maken heeft met Identity en Access Management en met name in relatie tot Cloud. De digitale identiteit van een gebruiker is cruciaal in de toegang tot allerlei verschillende onlinediensten en bedrijfsapplicaties. Hoe zorg je ervoor dat een gebruiker op een uniforme en veilige manier kan inloggen?

Een dag zonder Cloud bestaat niet

Mijn werkdag begint ’s ochtends aan de ontbijttafel met het checken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cloud. Ik ben werkzaam binnen de projectorganisatie van onze Cloud businessline en ben actief in verschillende projecten door het hele land. Binnen het project ben ik in de lead voor het aandragen van de oplossing en geven van workshops. Samen met het projectteam werken we aan het realiseren van de oplossingen en gaan we natuurlijk voor het optimale resultaat.

Zo hebben we voor de klanten van Eneco Zakelijk een identity oplossing ontworpen en gerealiseerd. Door de nauwe samenwerking met Microsoft en het gebruik van de nieuwste technieken maakte dit één van de meest gave trajecten die ik tot nu toe heb gedaan.

De beste worden

Het bezoeken van inhoudelijke evenementen, zowel extern als intern, zorgen ervoor dat ik bij blijf op mijn vakgebied. Tussen nu en vijf jaar hoop ik in vergelijkbare functies actief te zijn met een track record op het gebied van verschillende Cloud gerelateerde projecten.

Heeft Cloud voor jou ook geen geheimen meer?

Cloud en Sogeti kennen voor elkaar geen geheimen meer. Wel hebben we genoeg uitdagingen op te lossen samen met onze klanten. Wil jij ons helpen en onderdeel uitmaken van ons Cloud team?

Naar vacatures