Cloud containers complexiteiten

De complexiteiten van container-based virtualization

Begin met jouw cloud strategie

Container-based virtualization wordt door veel bedrijven enorm snel geïmplementeerd, maar brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Wij helpen met het vaststellen van die uitdagingen en met het opstellen van een hybride cloud strategie.

Ga naar artikel Ga naar cloud services

In de altijd veranderende wereld van applicatieontwikkeling is er een nieuwe trend die de wereld over lijkt te nemen. Container-based virtualization wordt namelijk door veel bedrijven enorm snel geïmplementeerd. Containers worden door sommige bedrijven zelfs gezien als dé vervanger voor de bestaande virtual machines. Maar wat zijn de uitdagingen?

Complexiteit van containers

Peter Rombouts schreef voor Sogeti Labs een blog over containers en wat de complexiteiten daarvan eigenlijk zijn. Containers zijn heel flexibel en goed schaalbaar, veelal termen die men in de software-industrie graag hoort. Maar hoe zit het eigenlijk met de beveiliging van containers, hoe eenvoudig zijn ze te integreren in een applicatielandschap en waar moet je nog meer rekening mee houden als je containers wil gaan gebruiken? 

Lees artikel

Peter gaat in zijn artikel dieper op bovenstaande vragen in. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het via Sogeti Labs of bekijk onze services op het gebied van cloud.

Ga naar artikel
 

Kan ik je helpen?

Christiaan Hoos Communitymanager Cloud
Phone number: +31 653 945 979