Nederlandse Sogeti wint Europese Powell 365 partner award

Sogeti is door Powell Software verkozen tot Europees partner van het jaar tijdens de Microsoft-conferentie Inspire in de VS.

De softwareleverancier, gespecialiseerd in software voor intranet en digitale werkplekken, heeft deze award toegekend voor het Nederlandse succes met de inzet van Powell 365. Deze intranetsoftware is onderdeel van de Sogeti Smart Workspace oplossing die onder andere ingezet is voor de digitale cloudwerkplek van zo’n 15.000 studenten van het ROC-Friesland College in Leeuwarden.

 

powell-software partner

Digitale werkplek

“Sogeti heeft aangetoond dat in een relatief korte tijd veel gebruikers profiteren van het gemak van ons intranetplatform. De snelle acceptatie van tienduizenden gebruikers in Nederland is mede te danken aan de inventieve inzet van onze intranetsoftware binnen de gehele digitale werkplekoplossing van Sogeti,” vertelt Cyrill De Queral, CEO van Powell Software.

“De Powell 365 software maakt het mogelijk een intranetplatform in een hele korte tijd te implementeren in een digitale werkomgeving. Beheerkosten kunnen tot 50% worden verlaagd. Ook de tijd voor software-updates is met Powell 365 bij een van onze klanten teruggebracht van zeven naar twee weken, “ zegt Coen Eskes, Principal Consultant Smart Workspace van IT-dienstverlener Sogeti.

Sogeti Smart Workspace

Sogeti Smart Workspace is de enige volledig geïntegreerde werkplekdienst in de markt die Software-as-a-Service oplossingen en webapplicaties integreert binnen de bestaande IT-infrastructuur. Daarmee wordt het beheer van applicaties, documenten, apparatuur en gebruikerstoegang vanuit één veilige webgebaseerde omgeving mogelijk. Via één scherm beschikt de gebruiker over alle communicatiefuncties binnen Office 365 zoals Yammer, Skype for Business, Microsoft Classroom, Office 365 Video en Outlook.

15.000 studenten

Met de inzet van Sogeti Smart Workspace hebben zo’n 15.000 studenten van het ROC Friesland College toegang tot hun persoonlijke onderwijsinformatie via iedere gewenste computer (tablet, smartphone, laptop of desktop). In deze digitale werkomgeving hebben de studenten eenvoudig toegang tot hun eigen roosterwijzigingen en/of digitale boeken specifiek bedoeld voor hun persoonlijke opleiding. De Powell 365 intranet oplossing is een belangrijk onderdeel van deze digitale werkplekomgeving uit de cloud.

Meer weten over digitale werkplekken? 

Benieuwd naar hoe we de Powell 365 toepassen in digitale werkomgevingen? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan. 

Vraag een Smart Workspace demo aan

Coen Eskes Sogeti Sales Director Cloud, Data & Development
Phone number: +31627746019