Waaraan moet de optimale zorgwerkplek in 2017 voldoen? [webinar]

De zorg is sterk aan het digitaliseren. Tegelijkertijd staat de patiënt meer en meer centraal en wordt het veilig delen van data en onderlinge samenwerking steeds belangrijker. Wat betekent dat voor de zorgwerkplek in 2017? Tijdens een webinar gaan Coen Eskes van Sogeti en Niels Hagenaars van Gupta Strategists uitgebreid op de veranderingen en mogelijkheden in. 

 

Webinar digitale werkplek in de zorg

 

Flexibele werkplek

Ook in de zorg neemt de behoefte aan een flexibele werkplek toe. Uiteraard aangepast aan en geoptimaliseerd voor de specifieke eisen en wensen van de zorg. Men wil overal, op elk moment en op elk device kunnen beschikken over de meest actuele en betrouwbare gegevens van patiënten/cliënten, (keten)zorgorganisaties en zorgprofessionals. Dat vraagt om een andere invulling van de traditionele zorgwerkplek. 

Tijdens het webinar komen aan bod:

  • Wat betekenen trends en technologische ontwikkelingen voor de flexibele zorgwerkplek?
  • Hoe ziet dat er in praktijk uit en welke kansen biedt dit?
  • Waaraan moet de optimale zorgwerkplek in 2017 voldoen?

Niels en Coen beantwoorden tijdens het webinar ook de nodige vragen van deelnemers van diverse Care en Cure organisaties. 

Benieuwd naar de zorgwerkplek van 2017?

Nieuwsgierig naar de complete werkplekrevolutie? Lees dan ook deze blog of neem voor Workspace  oplossingen in de zorg en andere sectoren direct contact op met Ton van Veen.

Coen Eskes Sogeti
Senior Account Sales
Phone number: +31886606600