Sogeti Nederland wint IBM Outstanding Security Award 2016

Tijdens IBM’s Night of the Stars werd de IBM Outstanding Security Award 2016 uitgereikt aan Rogier van Agt, Director Cyber Security van Sogeti Nederland. John Jarec, IBM’s Benelux Security Leader, gaf deze erkenning op maandag 12 juni aan Sogeti voor zowel haar Security-kennis als -delivery capaciteiten.

Na een recente erkenning op international niveau, is dit in korte tijd het tweede bewijs dat Sogeti in Nederland de sterkste IBM partner op het terrein van SOC (Security Operations Center) en SIEM (Security Information and Event Management) dienstverlening is.

 

Sogeti_security_IBM Award

Security analyses vanuit Security Operations Center

“Uiteraard zijn wij erg trots op deze erkenning. Deze award hebben we gekregen voor onze kennis op het vlak van security analyses die wij vanuit ons wereldwijd opererende Security Operations Center maken. Wij helpen zowel IBM als onze klanten met uitgebreide expertise van IBM-technologie. Daarmee zorgen we ervoor, dat de veiligheid van producten, verder wordt verbeterd in ons tijdperk van digitale transformatie,” vertelt Rogier van Agt, Director Cybersecurity van Sogeti in Nederland.

Digitale veiligheid 

Sogeti is actief op het vlak van security monitoring en veiligheidstesten van applicaties en systemen. Op basis van zogenaamde ‘maturity’ modellen worden digitale veiligheidsbehoeften in kaart gebracht en worden IT-systemen op alle niveaus beschermd.

Meer weten over Security-oplossingen?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor innovatieve Security-oplossingen voor uw organisatie? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. 

Stel je vraag