De meerwaarde van technologie bij het nemen van data gedreven besluiten kan worden aangetoond aan de hand van diverse tools en cases. Op het data driven: Show & Tell-event van Sogeti is hier diep op ingegaan. 

Onder andere Architectuur, Big Data, Open Data, Self Service BI, BIML en natuurlijk Analytics spelen hierbij een rol. Naast onze professionals hebben ook onze partner Microsoft en De Friesland Zorgverzekeraar ervaringen met de aangewezigen gedeeld om een data gedreven aanpak neer te zetten. De deelnemer hebben gezien hoe vanuit zowel Business als IT versnelt kan worden met een data gedreven aanpak. 

De presentaties:

 

Leeft uw organisatie op besluiten die worden genomen op basis van complexe (Excel) calculaties of onderbuikgevoel? Maak kennis met een framework waarin uw besluitvorming een plek krijgt en niet meer afhankelijk is van handmatige invloeden. Marijn geeft inzicht in welke meerwaarde de Analytics technologie zowel Business als  IT biedt in SQLServer 2016.

      

Marcel brengt u de nieuwe analytics architectuur van Microsoft (Cortana Intelligence suite). Aan de hand van voorbeelden van de inzet hiervan worden alle componenten helder. Na het verhaal van Marcel bent u als Business en IT volledig op de hoogte van de ins en outs. 

        

Zien is geloven! Daarom laat Robin u zien hoe u als business heel snel inzicht krijgt in data door gebruik te maken van de Cortana Intelligence suite. Hierbij gebruikt hij  Data Factory en Machine Learning in combinatie met PowerBI om uw analyse mogelijk te maken. Met de juiste middelen kunt u dit zelf ook doen met uw data!  
      

De trend die BI dichter bij de business brengt: Self Service BI! Nick gebruikt de geavanceerde analyse functionaliteit in PowerBI samen met de Analytics taal R en laat zien dat u geen kostbare omgevingen hoeft te creëren om zelf diepe en waardevolle inzichten te verkrijgen. 

      

Het data- en marketing- team van De Friesland Zorgverzekeraar neemt u mee in hoe zij hun eerste stappen hebben gezet in Advanced Analytics voor het verkrijgen van waardevolle en diepere  inzichten in de verzekeraars- business.

       

Al die verhalen en ervaringen zijn natuurlijk goed om te horen. Maar hoe start je nu met een data gedreven aanpak? Eddy Visser geeft u de eerste handvatten.

Wat kan Business Intelligence & Analytics voor uw organisatie betekenen?

Bent u benieuwd hoe Business Intelligence & Analytics uw organisatie kan helpen bij het behalen van bedrijfsdoelstellingen? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.