Een Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO) voor Hogeschool Leiden

Ik ben Nick van den Heuvel. Bij Sogeti ben ik Office 365 ontwikkelaar en help ik onze klanten met het in gebruik nemen en beheren van het Office 365 platform. Ik ontwikkel integraties en applicaties, waardoor men nog beter kan samenwerken in Office 365.

Met welk project ben je bezig en wat is daar zo boeiend aan?

Momenteel help ik Hogeschool Leiden met het opzetten en inrichten van de Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO). In deze omgeving kunnen docenten onderwijsmateriaal en toetsen ontwikkelen. En vervolgens hun onderwijs geven met ondersteuning van een groot aanbod aan digitale middelen. Ik zorg voor een goede inrichting en probeer zou veel mogelijk te automatiseren, zodat de kwaliteit omhoog gaat en er tijd overblijft voor innovatie. Daarnaast houd ik mij bezig met het kunnen ontsluiten van informatie uit allerlei systemen. Die informatie wordt benut en getoond in Office 365.

 

Microsoft en Office 365 specialist Nick van den Heuvel

Hogeschool Leiden op de toekomst voorbereid.

Ik houd altijd de laatste ontwikkelingen bij en wil deze zo snel mogelijk beschikbaar stellen binnen Hogeschool Leiden. Zo loopt Hogeschool Leiden voorop in de mogelijkheden en is zij helemaal op de toekomst gericht. Ik ga op zoek naar de beste inrichting en zorg dat deze inrichting zo veel mogelijk geautomatiseerd kan worden uitgerold, zodat de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Het liefst introduceer ik technologie nog voordat deze officieel wordt ondersteund door de leverancier, zodat de hogeschool met de technologie kennis kan maken en we er zo snel mogelijk mee in productie kunnen.

De samenleving beter maken.

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Alles wat je doet zo goed mogelijk doen, leveren van kwaliteit is essentieel. Daarnaast mensen meenemen in wat je doet en wat er mogelijk is, zodat ook zij kunnen profiteren van technologie.

Ik ben constant op zoek naar nieuwe technologie en ik onderzoek hoe we die nieuwe technologie kunnen toepassen om de samenleving nog beter te maken. De kennis die ik hierbij op doe deel ik graag in kennissessies, workshops en presentaties, maar natuurlijk ook in gesprekken met mensen.

Kansen krijgen

Groot bedrijf met veel kennis in huis waar je veel kunt leren en veel kansen krijgt. Als ik toen wist wat ik nu wist, zou ik zeker weer voor Sogeti gaan.

De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt binnen Sogeti en mijn klant Hogeschool Leiden. Van een kleine ontwikkelopdracht uitgegroeid tot het inrichten van het gehele Office 365 platform en het meewerken aan het ontsluiten van informatie uit diverse systemen. Mijn inzet en ontwikkeling is uiteindelijk beloond met een finaleplaats voor de Young Sogetist of the Year 2017-award.

Over 5-10 jaar als CIO aan de slag 

Ik ontwikkel me nu in de richting van Office 365 Architect en Cloud Architect. Over 5-10 jaar wil ik in de rol van CIO of CTO organisaties vooruit helpen in het gebruik van de nieuwste technologie. Bij Sogeti heb ik al veel geleerd en bereikt en ik verwacht dat Sogeti mij ook de komende jaren helpt groeien.

Waarom kiezen voor een carrière bij Sogeti?

Ik zou vertellen over de kansen die je krijgt, de opleidingen en trainingen die je kunt volgen en de mensen die je leert kennen. Wil je meer weten? Kijk dan bij onze vacatures naar de mogelijkheden voor jou.

Ga naar vacature