Presentaties Digital Day 2 november 2017 [DOWNLOADS]

Waar kies je voor als je vandaag digitaal wilt denken en doen? Het antwoord ontvingen de bezoekers van de eerste Digital Day op 2 november tijdens de presentaties van diverse sprekers. Je vindt de presenaties hieronder als download.

Presentaties Digital Days

 

Digitale transformatie

Jorik Abspoel, Global Digital Lead van Sogeti, liet de impact van digital op organisaties en de maatschappij zien. En wat het betekent om een Digital Master te worden en te zijn. Daarnaast konden de deelnemers zichzelf toetsen op waar ze staan in het kwadrant van digitale transformatie. Ben je een beginner, een conservative, een fashionista of al een digital master? 

Digitale transitie overheid

CIO Onno Muchall van UBR |KOOP, de Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk|Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële Overheidspublicatie gaf een inkijk in de digitale transitie van het wetgevingsdomein, de aanpak en de resultaten hiervan. Hij nam de deelnemers interactief mee in 'De Digitale Odyssee' van KOOP. 

 

Roadmap naar digital master

Wilbert Teunissen gaf met zijn presentatie concrete handvatten om te komen tot een roadmap naar digital master. Met de zogenaamde 'Triple 7' aanpak kun je via 7 essentiële kenmerken, 7 succesfactoren en 7 organisatiegebieden waarop dit impact heeft, belangrijke stappen naar digitaal meesterschap zetten.