Ik ben Chris den Arend en ik ben Chatbot Lead bij Sogeti. Praten over technologie is leuk, maar praten mét technologie vind ik nog veel mooier!

Chatbots – de rode draad in mijn werk

Foto Chris den Arend

Omdat ik verantwoordelijk ben voor de Chatbot practise werk ik aan verschillende projecten. Aan de ene kant ontwikkel ik onze Chatbot dienstverlening en ondersteun onze klanten bij hun visie rondom Chatbots. Daarnaast ben ik betrokken bij een Chatbot project dat we uitvoeren bij een van onze klanten. Dit werk is enorm innovatief en gevarieerd, dat maakt het super gaaf!

Geen geheimen

Wij hebben veel ervaring met het implementeren en integreren van Chatbots. Dat doen we moet verschillende platformen. Onze ervaring gebruiken we om op een gecontroleerde beheersbare manier deze nieuwe technologie toe te passen. Daarnaast zetten we onze technologische kennis in als versnellers van dit proces.

Bij Sogeti zijn we enorm sterk in het toepassen van de technologie, dat moeten we koesteren. Chatbots kennen voor ons geen geheimen.

Continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden

Zelf ben ik altijd op zoek naar de nieuwste technologie die we kunnen inzetten om de doelen van onze klanten waar te maken. Ik vind het enorm belangrijk om zelf de techniek toe te blijven passen. De combinatie van adviseren en presenteren met het zelf hands on doen maakt dit mogelijk.

De ideale werkomgeving

Sogeti staat bekend als een organisatie waar medewerkers enorm tevreden over zijn, dat was voor mij de reden om voor Sogeti te kiezen. En ik zou zo weer voor Sogeti kiezen, door de vrijheid, innovatieve projecten en variatie aan werkzaamheden ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Internet of Things

Het begon in 2015, toen heb ik de IoT Battle georganiseerd. Honderd Sogetisten die in hun eigen tijd aan de slag gingen met innovatie. Dat was een groot succes! En ik kijk er nu nog steeds op terug als een mooie ervaring. En een mooie stap naar waar ik nu sta. In de toekomst zie ik mezelf nationaal en internationaal als practise lead rond innovatieve technologien zoals Chatbots. Vanuit die rol ondersteun ik klanten en collega’s over de waarde van technologie.

Een baan met technologie als keyword

Watch De dialoog tussen mens en machine met chatbot technologie on YouTube.

Bij Sogeti draait het om technologie. Het kunnen toepassen van technologie en het werkelijk bouwen wordt enorm gewaardeerd, we zijn niet voor niets Technology Leaders. Dus zit technologie in jouw DNA, dan is Sogeti de plek waar je je thuis voelt. Dus ben je opzoek naar een nieuwe baan in de IT, kijk dan eens naar onze vacatures. 

Naar vacatures