Natascha van Beek HR directeur Sogeti

Natascha van Beek nieuwe HR-directeur van Sogeti

Met ingang van deze maand start Natascha van Beek (43) als HR-directeur van IT-dienstverlener Sogeti in Nederland.

Vianen – 1 juli 2023 – Met ingang van deze maand start Natascha van Beek (43) als HR-directeur van IT-dienstverlener Sogeti in Nederland. Ze is afkomstig van Hays Nederland waar Van Beek bijna vier jaar actief was als Director People & Culture. In haar nieuwe rol bij Sogeti maakt ze deel uit van het directieteam waarin ze Miranda van Putten opvolgt.

Van Beek startte in 2005 haar loopbaan als accountmanager detachering bij Yacht. In 2010 maakte ze bij deze recruiter de overstap van sales naar HR. Vanaf 2016 was ze als zelfstandige interim HR-manager meerdere jaren actief bij onder andere Buyflex, Valtech, Dechra Pharmaceuticals, Schouten Global en Vodafone Ziggo. In 2019 kwam ze in dienst bij recruiter Hays Nederland en was ze verantwoordelijk voor onder andere de herinrichting van het HR-team en het herstructureren van verschillende andere organisatieonderdelen. Van Beek heeft veel vrijwilligerswerk gedaan ter ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen en jongeren bij organisaties zoals Make-a-Wish en JINC.

In 2002 heeft ze haar studie International Management & Consultancy for Tourism (NHTV) in Breda succesvol afgerond.

“Uiteraard zijn wij erg blij met de komst van Natascha. Zowel haar uitgebreide HR- als business-ervaring komen uitstekend van pas in haar nieuwe functie. Ze gaat invulling geven aan verdere ontwikkeling van onze Sogetisten en hun optimale werkbeleving, diversiteit en inclusie. Ik kijk uit naar een hele fijne samenwerking,” vertelt Joost Ramaekers, Head of Sogeti in Nederland.

“De no-nonsense mentaliteit van Sogeti gecombineerd met een gedreven HR-team spreken me enorm aan in deze nieuwe functie. Sogeti is een bedrijf met veel getalenteerde mensen. Mijn uitdaging is iedereen zo goed mogelijk thuis te laten voelen met een voortdurend perspectief op nieuwe kansen,” zegt Natascha van Beek, nieuwe HR-directeur bij de IT-dienstverlener.

Van Beek is getrouwd en heeft twee kinderen.

Watch Kennismaken met Natascha van Beek on YouTube.


Over Sogeti

Sogeti, onderdeel van de Capgemini Group, creëert en voegt waarde toe door middel van technologie. Dit doet de IT-dienstverlener voor organisaties die sneller willen innoveren en samenwerken met een lokale partner met wereldwijde schaal. Met een hands-on cultuur en dichtbij de klant, implementeert Sogeti oplossingen die organisaties helpen sneller, beter en slimmer te werken. Dankzij de combinatie van wendbaarheid en implementatiesnelheid met een DevOps-aanpak, levert Sogeti innovatieve oplossingen op het gebied van quality engineering, cloud en applicatieontwikkeling. Allemaal aangedreven door AI, data en automatisering.

Nicolette van der Heide - Sogeti Manager Marketing & Communications
Phone number: +31651439020