Nieuwe website Sogeti Academy live

Sogeti Academy

Vind de juiste opleiding voor jou

Loop voorop in technologie met Sogeti Academy en vind op de vernieuwde website direct de opleiding die bij jou past.

Naar Sogeti Academy

Sogeti Academy biedt sinds 2006 opleidingen aan op het gebied van onder andere Testen, Automation, Blockchain, Agile, Scrum en DevOps. Om de gebruiker van Sogeti Academy een nog betere ervaring te geven op de website is deze volledig vernieuwd!

Uitgebreid portfolio

Sogeti brengt haar technische kennis en kunde graag over naar klanten en hun medewerkers. Daarvoor heeft Sogeti Academy een uitgebreid portfolio aan workshops en opleidingen opgezet door specialisten uit de praktijk. Alle docenten werken regelmatig bij klanten, waardoor ze in staat zijn om theorie en praktijk perfect te combineren. Vanuit de Academy hebben we een groot portfolio met ruim zestig opleidingen, workshops, inspiratiesessies certificeringen met een hoog slagingspercentage en coaching on-the-job.

Docenten

Onze 25 docenten geven meerdere trainingen per week en zijn daarnaast werkzaam bij diverse klanten. Zo weet de docent de theorie en praktijk perfect te combineren. Een voorbeeld hiervan is een van onze experts, Rik Marselis. Hij is doorgaans te vinden bij de NS en geeft daarnaast diverse opleidingen bij ons op kantoor en bij klanten. Doordat wij docenten door heel het land actief hebben betekent dit dat we altijd een expert beschikbaar hebben.

Nieuwe website

Al deze opleidingen, inspiratiesessies, coachingstrajecten en de volledige opleidingsagenda vind je nu nog gemakkelijker op de nieuwe website! Kom snel een kijkje nemen want de eerste 10 inschrijvingen krijgen met de code ‘Nieuwe website’ 20% korting op een training naar keuze*. Op de nieuwe website vind je een ruimer aanbod van ons portfolio en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent Quality Assurance. De nieuwe website biedt een betere gebruikerservaring, een mooiere uitstraling en een betere vindbaarheid van al onze opleidingen.

Ga naar Sogeti Academy

*Alleen geldig op geplande opleidingen en niet in samenwerking met andere kortingsafspraken.

Kan ik je helpen?

Profielfoto Charlotte Janus Senior Agile Test Engineer
Phone number: +31886606600