Maak kennis met de nieuwe QX Podcast

Quality eXperience Podcast

Podcasts zijn ongekend populair, maar op het gebied van kwaliteit en testen was er nog niet veel te vinden. Daar is verandering in gekomen met de gloednieuwe Quality eXperience Podcast!

QX Podcast

De nieuwe podcast van Sogeti wordt gepresenteerd door Anne Roberts en Filip Joele. De productie wordt gedaan door Randy Semeleer. Met het jaarlijkse succes van de QX Day is de vraag ontstaan naar meer content omtrent testen en kwaliteit. Het hele jaar door zijn er namelijk ontwikkelingen op dit gebied en die verdienen het om besproken te worden.

Robotesten

De eerste aflevering gaat over robotesten, met Rik Marselis als gast. Rik is management consultant Digital Assurance & Testing, co-host van de Technology Leads Podcast en een van de drijvende krachten achter TMap. Ook verdiept hij zich in robots en hun impact op het testvak. Zo spreken Anne  en Filip met Rik over robots zoals deze nu gebruikt worden, business rules voor robots, Asimov’s wetten van de robotica en de film Ex Machina (spoiler alert)! En is het 'robottesten' of 'robotesten'? Rik gaat er uitgebreid op in!

Luister podcast

De podcast is te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts, Google Play en de meeste andere populaire kanalen. Zoek op Quality eXperience Podcast of beluister het direct via Transistor:

Ga naar Transistor

Meer informatie

Benieuwd wat wij nog meer doen op het gebied van kwaliteit en testen? Neem contact op of bekijk onze servicepagina.

Kan ik je helpen?

Tinus Vellekoop
Unitmanager