Patrick Kicken bij Technology Leads podcast

Technology Leads podcast hosts

Beluister Technology Leads

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie? Luister naar de Technology Leads podcast met Rik Marselis, Tom van de Ven en Daniel Laskewitz.

Ga naar podcast

De mannen van de Technology Leads podcast hebben de afgelopen weken niet stilgezeten. Met gasten als Patrick Kicken, Paul Custers (NS) en André Helderman (Sogeti) waren het goed gevulde uitzendingen. Heb je ze gemist? Blik met ons mee terug op de laatste afleveringen!

#21 - Toegepaste innovatie met Joleen van der Zwan

De invloed van internetfora wordt onderschat, Amazon bestelt 100.000 elektrische bestelwagens en ‘low code’, dat zijn de onderwerpen die aan bod komen in aflevering 21 van Technology Leads. Verder is Joleen van der Zwan te gast om te praten over toegepaste innovatie.

Beluister podcast aflevering 21

#22 - QX Day met Paul Custers, Joost Ramaekers en Reindrich Geerma

Tijdens deze thema uitzending vanaf de QX Day heeft Technology Leads Paul Custers (NS), Joost Ramaekers (Sogeti) en Reindrich Geerman (KPN) te gast. Onderwerpen in deze aflevering zijn: ontwikkelingen rondom Elon Musk en SpaceX, Spotify die Siri-support heeft gekregen en de politie die een flitser heeft ingevoerd voor telefoongebruik achter het stuur.

Beluister podcast aflevering 22

#23 - Leven zonder stress met Patrick Kicken

In deze aflevering is de bekende podcaster (en ex-radio-dj) Patrick Kicken te gast. Hij heeft recent het boek ‘Leven zonder stress’ gepubliceerd en hij vertelt hoe hij zijn leven heeft ingericht. Daarbij blikken de hosts met Patrick uitgebreid terug op zijn belevenissen met techniek (zoals zijn eerste commodore computer met 16kb geheugen). Ook zijn Google Assistent praat gezellig mee in deze podcast.

Beluister podcast aflevering 23

#24 - Onbedoelde gevolgen van technologie met André Helderman

André Helderman is Business Analist en Driver of Innovation bij Sogeti. Hij is te gast bij de Technology Leads podcast om te praten over de ‘onbedoelde gevolgen van technologie’. Verder wordt een aantal tech updates behandeld. Het gaat onder andere over Twitter die politieke advertenties verbiedt, nieuwe regels voor Formule 1-auto’s per 2021 en AirBnB die feesten in via hen verhuurde huizen verbiedt.

Beluister podcast aflevering 24

Over Technology Leads

Sinds december 2018 zijn drie specialisten van Sogeti te beluisteren via een serie podcasts genaamd: Technology Leads podcast. In de podcasts gaan High Tech testconsultant Tom van de Ven, Online Engineer Daniël Laskewitz en Test expert Rik Marselis met elkaar in gesprek over nieuwe ontwikkelingen in de wereld van technologie aan de hand van nieuwsitems en persoonlijke ervaringen. Daarnaast nodigen ze telkens een gast uit om haar of zijn specifieke visie op de ontwikkeling van technologie uit te diepen. Beluister de afleveringen van Technology Leads via Anchor, iTunes of Spotify:

Kan ik je helpen?