QX Podcast over de World Usability Day

QX Podcast World Usability Day

Kom alles te weten over de World Usability Day

Voor de World Usability Day hebben de makers van de QX Podcast een speciale aflevering opgenomen. Benieuwd wat zij te vertellen hebben?

Ga naar de QX Podcast

Gisteren was het World Usability Day. Voor deze gelegenheid hebben de makers van de QX Podcast een speciale aflevering opgenomen. Charlotte Janus en Randy Semeleer schuiven aan om het te hebben over usability testen en het Sogeti User eXperience Lab.

User eXperience

Naast haar werk als user researcher is Charlotte ook consultant voor de Sogeti Academy. Ze is Young Sogetist of The Year, voormalig voorzitter van Young Sogeti en lid van de Usability Guild. Randy is medeoprichter van de Usability Guild, één van de initiatiefnemers van het Sogeti User eXperience Lab en heeft de lead in de bijbehorende expertise.

Belangrijke dag

Hosts Anne en Filip bespreken in deze derde aflevering wat de World Usability Day inhoudt, waarom dit een belangrijke dag is voor Charlotte en Randy en wat het thema ‘Design for the Future We Want’ voor hen betekent. Verder vertellen zij vanuit de praktijk over hun ervaring in dit boeiende en gevarieerde vakgebied. 

Beluister podcast

Kom alles te weten over de World Usability Day in de nieuwste aflevering van de Quality eXperience Podcast:

Meer informatie

Benieuwd wat wij nog meer doen op het gebied van kwaliteit en testen? Neem contact op of lees alles over Quality Assurance & Testing.

Ga naar Quality Assurance & Testing

Kan ik je helpen?

Tinus Vellekoop Unitmanager