Terugblik op het VINT Symposium door Technology Leads

Terugblik VINT Symposium 2020

Napraten over The New Possible

Op 16 juni 2020 werd het VINT Symposium live uitgezonden op YouTube. In deze podcastaflevering van Technology Leads blikken Tom, Rik en Daniël met Menno, Sander en Thijs van VINT terug op deze memorabele editie. Luister direct de hele aflevering of download het nieuwste VINT-rapport 'Infinite Machine Creativity'!

Naar aflevering Naar rapport

Precies een week geleden werd het VINT Symposium, met als thema ‘Reshape: The New Possible’ live uitgezonden via YouTube, vanuit het Spant! In Bussum. Met meer dan 800 live kijkers was het een groot succes. Reden genoeg voor Tom van de Ven, Rik Marselis en Daniël Laskewitz om de drie hoofdpersonen van het VINT Symposium uit te nodigen voor een terugblik bij de podcast Technology Leads.

Niet normaal

Menno van Doorn, Sander Duivestein en Thijs Pepping namen de kijker van het VINT Symposium aan de hand van interviews, presentaties en gesprekken mee in de wereld van machine creativiteit en de post-COVID wereld. De kijkcijfers van het VINT Symposium hebben inmiddels de grens van 3.000 gepasseerd en in deze aflevering van Technology Leads geven Menno, Sander en Thijs dan ook aan langzaam van een roze wolk af te komen. In deze aflevering vragen Tom, Rik en Daniël naar het voorbereidingsproces, de onderwerpen van de interviews en naar hoe Menno, Sander en Thijs de uitzending zelf hebben beleefd.

Luisteren

Benieuwd naar het gesprek tussen de mannen van Technology Leads en VINT of naar het nieuwste VINT-rapport, 'Infinite Machine Creativity', waar over wordt gesproken in deze aflevering? Beluister de aflevering of download het rapport!

Naar aflevering Naar rapport

Deel dit artikel

Kan ik je helpen?