Metacast webbanner

De Metacast - Een podcast vanuit de Metaverse over de Metaverse

Welkom bij Metacast, de podcast waar de Metaverse centraal staat, gepresenteerd door VINT - Het VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie van Sogeti. Hier pakken we de Metaverse aan: wat het is, wat het betekent en waar het naartoe gaat, zonder poespas.

Met de hulp van Sander Duivestijn, Thijs Pepping en Menno van Doorn, drie kenners op het gebied van nieuwe technologieën, duiken we in alles wat met de Metaverse te maken heeft. Van de nieuwste ontwikkelingen tot de impact op ons dagelijks leven, we houden het duidelijk en to the point.

De Metaverse lijkt misschien een complexe nieuwe wereld, maar samen maken we het begrijpelijk. Of je nu diep in de tech zit, of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst, wij zorgen dat je bijblijft zonder dat je verdwaalt in jargon of hype.

De Metacast is jouw no-nonsense gids voor de digitale toekomst, gebracht door mensen die weten waar ze het over hebben. Geen overdreven futuristische fantasieën, maar concrete informatie en inzichten over hoe de Metaverse vorm krijgt en wat dat voor jou betekent.

Luister naar de Metacast voor een heldere kijk op de Metaverse, rechtstreeks van de experts. Start je ontdekkingstocht hier en blijf geïnformeerd over de digitale wereld van morgen. Check de nieuwe aflevering hier:

Audio URL:


VINT Symposium 2024 - Echt Slim

Dinsdag 11 juni 2024, het Spant! Bussum

Wees welkom op ons VINT Symposium ‘Echt Slim’ op dinsdag 11 juni 2024 in het Spant! te Bussum en ontdek wat een echt slimme mens kan doen in een echt slimme maatschappij met echt slimme technologie in een echt slimme organisatie. Doe niet dom, schrijf u nu in!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985