QX Day 2020 - Team up for Quality Engineering

Dit was de QX Day 2020

Bekijk de presentaties en gesprekken

De QX Day ging er dit jaar (uiteraard) anders aan toe dan normaal. Het populaire evenement werd live uitgezonden vanuit het NBC in Nieuwegein met talloze break-out sessies en honderden kijkers. Bekijk hier de terugblik!

Team up for Quality Engineering

Agile en DevOps heeft zich de laatste jaren bewezen als dé manier van werken in IT-delivery. Gedreven door de steeds groeiende vraag van de business en klanten naar meer, betere en gebruiksvriendelijke software-oplossingen. Met behulp van CI/CD-pipelines zijn teams in staat snel business waarde te leveren. Snelheid en innovatie zijn sleutelwoorden. Tegelijkertijd brengt DevOps een uitdaging met zich mee; hoe houdt het team de focus op kwaliteit gedurende het volledige IT-delivery proces? Wat is de rol van Quality engineering? Deze vragen werden in gesprekken en presentaties beantwoord op de QX Day 2020.

Watch De opening van de QX Day | #QXDAY2020 on YouTube.

Hoofdpodium

Op het interactieve hoofdpodium trapte keynotespreker Sander Hoogendoorn af met zijn presentatie over Quality Engineering Culture en Business Value waarna het gesprek werd aangegaan met diverse experts in het vak. Bekijk hieronder de gesprekken en presentaties van het hoofdpodium:

Development & Quality

In de interactieve ruimte 'Development & Quality' werden gedurende de QX Day diverse presentaties gegeven. Bekijk hieronder de presentaties terug:

People, Culture & Organisation

Bekijk hieronder de presentaties uit de ruimte 'People, Culture & Organisation':

Quality Automation

Bekijk hieronder de presentaties uit de ruimte 'Quality Automation':

Deepdive workshops

De Deepdive Workshops zijn langere sessies waarin de diepte wordt opgezocht over het betreffende onderwerp. Benieuwd? Bekijk hieronder de sessies terug:

Podcast

Ook de mannen van Technology Leads waren aanwezig op de QX Day. Op anderhalve meter afstand interviewden zij diverse sprekers. Beluister de eerste podcast in de QX Day-serie met René Tuinhout van RDW!

Naar de aflevering

Deel dit bericht

Kan ik je helpen?