QX Podcast in het teken van Quality for DevOps teams

Quality eXperience Podcast

Maak kennis met Quality for DevOps teams

Hoe is de nieuwste toevoeging aan de TMAP-reeks tot stand gekomen en hoe ging de boeklancering eraan toe? Anne en Filip doken de afgelopen weken in de wereld van Quality for DevOps teams. Beluister de laatste afleveringen van de Quality eXperience Podcast!

Naar afleveringen

De maand maart staat op het gebied van Quality Assurance & Testing in het teken van de lancering van Quality for DevOps teams. Ook de Quality eXperience Podcast gaat hierover in gesprek met zowel de schrijvers als de opdrachtgevers.

Kennismaking met het boek ‘Quality for DevOps Teams’

Voorafgaand aan de TMAP boeklancering nodigden QX Podcast hosts Anne Roberts en Filip Joele zowel een deel van de schrijvers uit als twee opdrachtgevers: Rob Vijverberg, Arjan Meijer, Wouter Ruigrok en Berend van Veenendaal. In deze aflevering van 5 maart bespreken de hosts met de gasten hoe het boek IT teams gaat ondersteunen.

Naar aflevering

Boeklancering ‘Quality for DevOps Teams’

Hoewel de volledige uitzending van de boeklancering is terug te kijken, is het soms net wat makkelijker om alleen de audio terug te luisteren. De boeklancering is via de QX Podcast dan ook helemaal terug te luisteren, waar en wanneer je maar wil. Tijdens de uitzending op 17 maart werden schrijvers Rik Marselis, Berend van Veenendaal en Wouter Ruigrok voorgesteld en ondervraagd over het schrijfproces. Verder legt host Gerrit Heijkoop een aantal kijkersvragen aan de mannen voor die na de onthulling van het boek werden beantwoord.

Naar aflevering

Meer informatie

Benieuwd naar alle services op het gebied van Quality Assurance & Testing of naar de body of knowledge TMAP.net? Wij helpen je graag verder!

Naar Testing services Naar TMAP

Deel de podcast

Kan ik je helpen?

Tinus Vellekoop Unitmanager