QX Day 2019

Terugblik QX Day 2019 met Rob Vijverberg

Precies een week geleden vond de QX Day 2019 plaats, met als hoofdthema ‘Continuous Testing’. Tijdens het evenement is continu de sfeer gepeild en zijn er vragen gesteld over hoe ver deelnemers zijn met (nieuwe) vormen van testen. Tijd voor een terugblik met een van de organisatoren: Rob Vijverberg, Head of Digital Assurance & Testing.

Blije bezoekers

Met ruim 500 bezoekers was het een drukbezochte QX Day die na een regenachtige ochtend omvormde tot een feestelijk geheel. DeFabrique in Maarssen was omgetoverd tot een futuristische en industriële locatie waar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van testen werden gepresenteerd. Om in te schatten hoe blij bezoekers waren met het verloop van de QX Day werd regelmatig op de presentatieschermen gevraagd om aan te geven hoe de stemming was. Door in te loggen op een poll-website kon je als bezoeker antwoord geven op de verschillende vragen die gesteld werden. Alvast een klein voorproefje van het resultaat: een overgrote hoeveelheid was uitermate positief!

Continuous Testing

Blije bezoekers zijn natuurlijk mooi, maar hoe ver zijn deze bezoekers eigenlijk met Continuous Testing? En in hoeverre vormt testen een bottleneck bij de bedrijven waar bezoekers werken? In het interview reageert Rob op een aantal interessante vragen, stellingen en statistieken die gedurende dag zijn verzameld. Wat was bijvoorbeeld het absolute hoogtepunt, wat is de gouden tip om te beginnen met Continuous Testing en wat was de stemming van Rob?

Bekijk het interview

Benieuwd hoe Rob terugkijkt op de QX Day? Bekijk het interview!

Watch Terugblik QX Day 2019 met Rob Vijverberg 💻 on YouTube.

Meer weten?

Bekijk de presentaties en de aftermovie van de QX Day, ontdek wat Sogeti doet op het gebied van Quality Assurance en Testing of neem contact op met Rob.

Kan ik je helpen?