Vind alles over het laatste in testing in de presentaties van QX Day 2018

Presentaties QX Day 2018

Testing in het digitale tijdperk vraagt om nieuwe en slimmere manieren om IT-kwaliteit te waarborgen. Je vindt daarover alles in de presentaties van de Quality Experience Day 2018.

Je krijgt inzichten in de nieuwe trends tot concrete handvatten op actuele thema’s rondom softwarekwaliteit. De keynotes van het ochtendprogramma en de meer dan 20 sessies en workshops zijn hieronder te downloaden. 

Predictive Quality centraal thema bij keynotes

  QXDay 2018
  Wat als je fouten kunt voorspellen? Welke stappen moet je daarvoor nemen en hoe ziet dat er in de praktijk uit, bijvoorbeeld in het geval van het testen van zelfrijdende auto's? Bekijk nu de presentaties van Tom van de Ven (Sogeti) en Gwen van Vugt (TASS international/Siemens) 

  Test Automation

  In de stream test automation gingen sprekers in op hoe (testende) ontwikkelaars en (ontwikkelende) testers samenwerken. Of gaven inzicht in hoe je Test Automation organiseert in een organisatie met zelfsturende teams. 

  Value-driven improvement met Agile en DevOps

  Waarde toevoegen en continu verbeteren stond centraal in sessies over value stream mapping, Agile, DevOps en kwaliteitsborging in veranderende organisaties. 

  Artificial Intelligence en Data in het testproces

  Datakwaliteit, testen met smart assistants en het toepassen van AI in je testproces vraagt om nieuwe en slimme manieren van testen. Sprekers in deze stream gaven inspirerende voorbeelden in hun presentaties.

  Quality Assurance uitdagingen en oplossingen

  In het Quality Assurance vakgebied kennen we een grote verscheidenheid aan uitdagingen. Bijvoorbeeld over hoe je de security van je organisatie garandeert, met SDLC of een Red Team. Of wat dacht je van het effect van GDPR; hoe anonimiseer je de data in de (test)keten?

  Workshops in testing en kwaliteit

  Hands-on workshops gaven de bezoekers mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk. Van visualisatie tot een test intensity table. Van een aantal workshops kunnen we de presentaties beschikbaar stellen. 

  Meer weten over de laatste ontwikkelingen in testen en kwaliteit? 

  Wil je meer informatie naar aanleiding van de presentaties van de QX Day 2018? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Ben je benieuwd naar de laatste trends in de wereld van testing en IT-kwaliteitszorg, download dan het World Quality report 2018 -19.