Wat kun je verwachten van Quality for DevOps Teams?

TMAP-boeklancering-Quality-for-DevOps-Teams

Als eerste een indruk krijgen?

Bekijk het interview met Rik Marselis en Dennis Geurts om een indruk te krijgen van waar Quality for DevOps Teams over gaat en wat je eraan hebt. Als eerste een exemplaar ontvangen? Meld je aan voor de boeklancering op 17 maart in Utrecht!

Bekijk interview Naar boeklancering

Rik Marselis (Principal Quality Consultant) en Dennis Geurts (Lead Software Architect) zijn twee van de schrijvers van het nieuwe boek ‘Quality for DevOps Teams’. Wat kan je verwachten van het boek en wie moet het echt gelezen hebben? Bekijk het interview! 

Quality for DevOps Teams 

De nieuwe toevoeging aan de TMAP-reeks een ‘boek’ noemen doet tekort aan wat het is. Daarom wordt het ‘body of knowledge’ genoemd. Wat is eigenlijk de aanleiding van het schrijven van deze body of knowledge? Rik geeft aan dat er een beweging naar high performance IT delivery plaatsvindt. Denk hierbij aan Scrum en DevOps. Met andere woorden: nieuwe manieren van het tot stand brengen van IT systemen. Cross functional teams worstelen met het leveren van de juiste kwaliteit. Quality for DevOps Teams ondersteunt in het streven naar kwaliteit en het beoefenen van Quality Engineering. 

Bekijk de video 

Een indruk  krijgen van waar Quality for DevOps Teams over gaat, waarom het is geschreven en wat het VOICE-model precies is? Bekijk de video waarin Rik en Dennis aan het woord komen!

Meld je aan voor de boeklancering

Benieuwd naar Quality for DevOps Teams? Kom naar de boeklancering op 17 maart in Utrecht! Meld je hieronder aan.

Naar boeklancering

 

Sharing = caring

Kan ik je helpen?

Rik Marselis - Sogeti Lead Management Consultant
Phone number: +31347225469