Presentaties van de TMap Dag 2016 beschikbaar [DOWNLOADS]

Ruim 500 IT-professionals waren aanwezig bij de TMap Dag 2016. Diverse sprekers zoomden in op Kwaliteit en Testen en zetten bijbehorende thema’s zoals Agile, DevOps en Test Automation in een helder perspectief.

TMap Dag 2016

De presentaties van de diverse sprekers zijn nu beschikbaar:

Plenaire programma

Steven van Belleghem, inspirator en schrijver opende de ogen van de bezoekers met zijn verhaal 'When digital becomes human'. Hij liet met aansprekende voorbeelden zien hoe met de digitale transformatie de rol van mensen in organisaties en klantrelaties verandert. Bedrijven die het verschil weten te maken met een 'human touch' veroveren volgens hem het hart van hun klant. De klantenrelatie van de toekomst is digitaal en menselijk.

Rik blikte vooruit op Robotics en wat ons daarin te wachten staat. Chatbots, mechanische medewerkers, zelfrijdende voertuigen; ze komen sneller dan iedereen denkt. De vraag is: bent u er klaar voor om de kwaliteit van deze nieuwe technologie in uw organisatie te waarborgen?

Jan-Jaap Boor, Chief Product Architect at Philips Personal Health Solutions gunde de bezoekers een blik in de kwaliteitsaanpak van de Smart Health Watch. Welke uitdagingen spelen er en welke keuzes worden gemaakt? 

Break outs

In diverse streams werd ingegaan op de meest actuele onderwerpen in Kwaliteit en Testen.  

Hands Off - Test automation

Hier werd ingezoomd op cases over Integrated Automation. Bezoekers konden in deze sessies alles ervaren over testautomatisering en integratie.

NextGen Testing

Tijdens deze sessies werd gefocust op de laatste ontwikkelingen in Agile, Scrum en Devops.

IoT and Robotics

Wat betekent nieuwe technologie voor de wereld van kwaliteit en testen? De sprekers van deze sessies gingen uitgebereid  in op IoT en Artificial Intelligence.

Specialties

Security, BI, Cloud; hoe je ook naar de digitale ontwikkelingen kijkt, kwaliteit wordt alleen maar belangrijker. Tijdens de sessies onder Soecialties kwamen deze onderwerpen uitgebreid aan bod.

Meer weten over de moderne wereld van softwarekwaliteit?

Wil je naar aanleiding van de TMap Dag 2016 verder praten over de onderwerpen rondom kwaliteit en testen die aan bod zijn gekomen? Neem dan contact op met Rob Vijverberg. 

Naar Kwaliteit en Testen