Webinar-reeks over SAP Continuous Testing een groot succes

SAP Continuous Testing webinars groot succes

Ontdek alles over SAP Testen

Benieuwd naar de presentaties van de SAP Continuous Testing webinar-reeks? Lees hieronder alles over de succesvolle webinars en kijk de presentaties terug!

Naar presentaties

Direct na de lockdown is het fysieke evenement 'SAP Continuous Testing Experience' omgezet naar een reeks van 5 webinars. Op 22 april werd het eerste webinar gehouden met meer dan 75 geïnteresseerde deelnemers en een gemiddelde beoordeling van 7.1. Dit gemiddelde is gedurende alle 5 webinars vastgehouden.

SAP Testen

Diverse actuele onderwerpen gerelateerd aan SAP Testen zijn de revue gepasseerd en hebben tot vernieuwende inzichten geleid bij onze klanten. Van AVG-compliancy van testdata tot AI-gerelateerde inspectie van SAP-transporten om te bepalen wat er getest moet worden en ook de volledig geautomatiseerde CICD toepassing van SAP-development naar testfeedback is aan de orde gekomen. 

Geautomatiseerd testen

Het aantal deelnemers en de waardering toont aan dat de SAP klanten sterk geïnteresseerd zijn in het geautomatiseerd testen in deze tijd waarbij software wijzigen in de procesketen ondersteund met SAP steeds sneller plaatsvinden, soms wel dagelijks. Het manueel waarborgen van de continuïteit en kwaliteit is hierbij nauwelijks meer te handhaven. Ook de implementatie van de nieuwe SAP producten zoals SAP SuccesFactors en S/4HANA zorgen dat klanten waarborging zoeken voor risicoloze continuïteit en tevreden gebruikersacceptatie. Met de SAP Business Assurance propositie heeft Sogeti hier de juiste oplossing voor.

Terugkijken

De webinars zijn opgenomen en beschikbaar als replay. Bekijk ze hieronder terug. Meer informatie? Neem contact op met Bob van der Linden. Liever direct de slides bekijken? Vul het onderstaande formulier in en ontvang de slides direct in jouw inbox.

Naar presentaties

Kan ik je helpen?

Bob van der Linden Senior Portfolio Sales
Phone number: +31 886 606 600
Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

Download de presentaties

Benieuwd naar de presentaties van de sprekers? Vul het formulier in en ontvang de slides in jouw inbox!

  • De basis van effectief SAP testen door Pepijn Paap (Sogeti)
  • SAP Test Data on Demand door Bas van der Poel (EPI-Use Labs)
  • Breng SAP Releases 85% sneller naar productie, met 100% Risico dekking door Ferrie Wolff (Tricentis)
  • Van 0 naar continu testen door Wout Boer (Neste) 
  • Bringing the world of DevOps to SAP Applications door Rudy Hoogendoorn & Alan Jimenez (Qualibrate)