DUO Groningen kiest voor Sogeti en FixedToday

Getekend contract

Een mooie samenwerking

DUO Groningen sluit een vierjarige mantelovereenkomst met Sogeti en FixedToday als een van de acht leveranciers voor de flexibele inhuur van ICT-professionals! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Contact opnemen

DUO Groningen tekent een vierjarige mantelovereenkomst met Sogeti voor de inhuur van IT-professionals op het vlak van onder andere projectmanagement, applicatieontwikkeling, testmanagement en informatieanalyse. Het contract gaat vanaf begin 2021 van start en wordt in samenwerking met FixedToday afgesloten. Naast Sogeti en FixedToday gaat DUO Groningen in zee met zeven andere partners.

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) voert als baten-lastendienst in opdracht van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onderwijswetten en -regelingen uit. Ook voert DUO in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Wet inburgering uit en regelt DUO voor het Ministerie van Financiën de examinering in het kader van de Wet Financieel Toezicht.

We zijn al jaren partner van DUO Groningen en kijken wederom uit naar een hernieuwde samenwerking en blijven onze gepassioneerde ICT-professionals inzetten, om zo samen met DUO Groningen de kansen van ICT technologie nog verder te benutten.

Over Sogeti

Sogeti maakt deel uit van de Capgemini Groep en is met 2.500 medewerkers actief in Nederland vanuit 6 vestigingen. Sogeti levert end-to-end services met een focus op Digital, Cloud, Automation, Testing, DevOps en Cyber Security. Hiernaast kunnen ook innovatieve en High Tech oplossingen verwacht worden. Deze services realiseert Sogeti met haar IT-experts en kennis van de nieuwste technologieën.

Over FixedToday

FixedToday is gevestigd in Culemborg en verzorgt sinds 2012 snelle, flexibele en kwalitatieve uitvoering van inhuur processen. Met payrolling, contracting en staffing diensten worden opdrachtgevers ontzorgt waardoor zij kostenbesparend en risicovrij professionals kunnen inhuren. FixedToday is SNA, ISO 9001:2015 en Bovib gecertificeerd.

Het samenwerkingsverband bestaat uit Sogeti en FixedToday, aangevuld met gespecialiseerde partners.  Daar waar de deelnemers op zoek zijn naar schaarse of bijzondere expertise, zijn wij als samenwerkingsverband op zoek naar gespecialiseerde partijen die deze dienstverlening kunnen leveren. Wij nodigen deze partijen van harte uit om contact op te nemen.

Contact opnemen

Deel het mooie nieuws

Kan ik je helpen?

Simon Somers Relatiemanager DUO
Phone number: +31 886 606 600