Hoe vereenvoudig je de implementatie van Microservices met Vert.x? [White paper]

Een microservice architectuur stelt organisaties in staat om snel functionaliteit te ontwikkelen met een technologie die hier het best voor geschikt is.

Daarnaast geeft het de mogelijkheid om verschillende services onafhankelijk te schalen en services her te gebruiken voor diverse doeleinden. Uitdagingen zijn er op het gebied van configuratie, integratie, monitoring en het beheer van de diverse API’s.  

Voordelen van de technologie

Vert.x is een taal onafhankelijke technologie die oplossingen biedt voor deze uitdagingen. In de nieuwe (Engelstalige) whitepaper ‘Simplify your Microservices implementation with Vert.x’ behandel ik de specifieke voordelen van deze technologie en geef ik een introductie van de verschillende functionaliteiten.   

Toolkit

Vert.x is een toolkit voor het bouwen van Microservice applicaties voor de JVM en is toegankelijk voor een grote groep ontwikkelaars, door de ondersteuning van diverse talen, waaronder Java, Groovy, Javascript en Ruby.

Eenvoudig applicaties schalen

Vert.x maakt het daarnaast eenvoudig om applicaties te schalen, zowel door het deployen van meerdere instanties van services op dezelfde machine als het toevoegen van meerdere machines. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een heterogeen applicatielandschap, waarbij verschillende services in verschillende combinaties op verschillende machines draaien.

Download de whitepaper

Download de whitepaper en je hebt direct inzicht in de voordelen van Vert.x en hoe je deze technologie kunt gebruiken voor het realiseren van event-driven, reactive microservice applicaties.

Download
Profielfoto Mark Rumpf
Phone number: +31 627 746 421