Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap kiest voor Sogeti en FixedToday

Sogeti en FixedToday

Nog slimmer onderwijs

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap sluit een vierjarige mantelovereenkomst met Sogeti en FixedToday als een van de zes leveranciers voor de flexibele inhuur van ICT-professionals. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Contact opnemen

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OCW) tekent een vierjarige mantelovereenkomst met Sogeti voor de inhuur van IT-professionals op het vlak van onder andere projectmanagement, applicatieontwikkeling, testmanagement en informatieanalyse. Het contract gaat vanaf begin 2021 van start en wordt in samenwerking met FixedToday afgesloten. Naast Sogeti en FixedToday gaat OCW in zee met vijf andere partners.

Verschillende onderdelen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap gaan hiervan gebruik maken, waaronder Het Bestuursdepartement OCW, Dienst Uitvoering Onderwijs Den Haag, Inspectie van het Onderwijs, Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed, Nationaal Archief en Rijksdienst voor het Cultuur Erfgoed.

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkt aan een slim, vaardig en creatief Nederland. OCW wil dat iedereen goed onderwijs volgt en zich voorbereid op zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. We kijken uit naar een goede samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap om samen het onderwijs nog slimmer te maken door onze gepassioneerde ICT-professionals beschikbaar te stellen. 

Over Sogeti

Sogeti maakt deel uit van de Capgemini Groep en is met 2.500 medewerkers actief in Nederland vanuit 6 vestigingen. Sogeti levert end-to-end services met een focus op Digital, Cloud, Automation, Testing, DevOps en Cyber Security. Hiernaast kunnen ook innovatieve en High Tech oplossingen verwacht worden. Deze services realiseert Sogeti met haar IT-experts en kennis van de nieuwste technologieën.

Over FixedToday

FixedToday is gevestigd in Culemborg en verzorgt sinds 2012 snelle, flexibele en kwalitatieve uitvoering van inhuur processen. Met payrolling, contracting en staffing diensten worden opdrachtgevers ontzorgt waardoor zij kostenbesparend en risicovrij professionals kunnen inhuren. FixedToday is SNA, ISO 9001:2015 en Bovib gecertificeerd.

Het samenwerkingsverband bestaat uit Sogeti en FixedToday, aangevuld met gespecialiseerde partners.  Daar waar de deelnemers op zoek zijn naar schaarse of bijzondere expertise, zijn wij als samenwerkingsverband op zoek naar gespecialiseerde partijen die deze dienstverlening kunnen leveren. Wij nodigen deze partijen van harte uit om contact op te nemen.

Contact opnemen

Deel dit mooie nieuws

Kan ik je helpen?

Rosalie de Poot Account Manager
Phone number: +31 886 606 600