Sogeti Nieuwsartikel BNG Bank Raamovereenkomst

Sogeti breidt ICT-dienstverlening voor BNG Bank uit

BNG Bank en Sogeti werken al sinds 2011 samen. Het is een duurzame samenwerking met grote focus op innovatieve technologie. Deze samenwerking is onlangs vernieuwd! 

Sogeti breidt ICT-dienstverlening voor BNG Bank uit

BNG Bank, gevestigd in het hart van Den Haag, en dé bank van en voor de publieke sector heeft al sinds 2011 een goede en duurzame samenwerking met Sogeti, ICT-dienstverlener met een sterke focus op innovatieve technologie. Op woensdag 6 april is de raamovereenkomst Externe Inhuur IT ondertekend. Hiermee is een strategisch partnership met BNG Bank vernieuwd.

Jaco van Goudswaard, COO & Lid ExCo BNG Bank: “Sogeti en BNG Bank hebben al jaren een goede samenwerking met elkaar.  Met Sogeti werken wij aan de verdere professionalisering van de IT-organisatie; data driven en met gebruik van robuuste technologie”.

Technologie is de passie van Sogeti en door nauw samen te werken weet Sogeti de behoefte van BNG Bank te vertalen in de juiste IT-oplossingen. Aansluitend op de cultuur van de bank brengt Sogeti gekwalificeerde IT en projectmanagement expertise in bij diverse onderdelen van de organisatie. Dit ­team van Sogetisten versterkt de IT-organisatie en speelt een actieve rol bij het ontwikkelen, implementeren en beheren van de applicaties van de bank.

BNG Bank heeft voor uitbreiding van de IT- diensten voor Sogeti gekozen als haar vertrouwde IT-partner, vanwege haar slagkracht, het bedenken van innovatieve oplossingen, flexibiliteit en het creëren van toegevoegde waarde. “Samen impact maken!” is het gezamenlijke motto van BNG Bank en Sogeti bij het maken van het verschil voor de klanten, voor de medewerkers en voor de maatschappij!

Sogeti Nieuwsartikel BNG Bank Raamovereenkomst Social image

Foto: van links naar rechts: Berry van der Stroom (Directeur Sales QE&T Sogeti), Marco van den Brink (CSO Sogeti Nederland), Jaco van Goudswaard (COO & Lid ExCo BNG Bank), Martin Kuijper (Head of Enabling IT BNG Bank)

Marco van den Brink, CSO Sogeti: “Sogeti helpt BNG Bank al jaren door vakkennis en IT-expertise te delen. Dit doen we door samen aan innovatieve en technische oplossingen te werken, en vooral samen impact te maken! Met deze handdruk vieren we de successen van het verleden en intensiveren de samenwerking met BNG Bank.”

Meer nieuws van Sogeti lezen? Klik dan hier.

Kan ik je helpen?