Sogeti introduceert Tech Workout webinars

Tech Workout Webinar serie

Heb jij passie voor technologie?

Meld je dan aan voor de Tech Workout webinar-serie van Sogeti! Lees hieronder wat het precies inhoudt of meld je direct aan!

Direct aanmelden

Niet alleen het lichaam moet gezond blijven, maar ook jouw hersenen moeten continu positief geprikkeld blijven. Daarom introduceert Sogeti voor iedereen die passie heeft voor technologie: de Tech Workout webinar-serie. 

Technologische ontwikkelingen 

Technologie blijft, ook vandaag de dag, in ontwikkeling en wij houden je daarvan graag op de hoogte. Ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van bijvoorbeeld artificial intelligence, performance testen of cyber security? Experts van Sogeti praten je in ongeveer 20 minuten bij over hun vakgebied waarna er na elke presentatie ruimte is voor live interactie, inclusief Q&A. 

Eerste workout is bekend

In de allereerste Tech Workout gaat Kasper van Wersch de kijker helemaal bijpraten over de belangrijkste veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van Cybersecurity. "Zeker nu veel mensen thuis aan het werk zijn, is het belang van security in een stroomversnelling geraakt", aldus Kasper. De Tech Workout start op dinsdag 31 maart om 8.30 uur.

Gratis aanmelden

Ben je op zoek naar de perfecte start of break van jouw (thuiswerk)dag? Meld je dan vrijblijvend aan voor de gratis webinar-serie Tech Workout. Je ontvangt voor aanvang van het webinar de link direct in jouw mail! 

Ik ben er virtueel bij

Deel de workout!

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600