Sogeti genomineerd voor Computable Awards in categorie Partner Awards

Ict-vakblad Computable heeft tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2017. Sogeti is genomineerd in deze categorie op basis van haar project voor ROC Friesland College, samen met Microsoft. De winnaar wordt tijdens een spectaculaire show op 31 oktober bekend gemaakt.

Nominatie

De tien genomineerde partnerprojecten zijn bepaald door Computable zelf. De redactie wil met deze categorie aansprekende projecten onder de aandacht brengen waarin minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt. De selectie is tot stand gekomen in overleg tussen de redacteuren van Computable. Bij het nomineren heeft Computable gekozen voor een gevarieerd aantal projecten.

Stemmen en advies uitbrengen

De redactie van Computable bepaalt uiteindelijk wie er in deze categorie op 31 oktober gaat winnen. Om tot een beslissing te komen, vraagt de redactie haar lezers wel om een advies.Er is via de stemmodule in alle achttien categorieën één keer te stemmen. Daarnaast is een adviesstem uit te brengen in de redactionele categorie Partnerproject van het Jaar. Binnen elke categorie is de favoriet aan te wijzen. Er hoeft niet in alle categorieën een stem te worden uitgebracht.

Digitale werkomgeving voor ROC Friesland

Sogeti heeft samen met Microsoft een volledig nieuwe digitale werkomgeving gerealiseerd voor onderwijsinstelling ROC Friesland College. Met de inzet van Sogeti Smart Workspace hebben twaalfhonderd medewerkers en vijftienduizend studenten toegang tot hun persoonlijke onderwijsinformatie via iedere gewenste computer. De onderbouwing van de nominatie kun je hier lezen.