Joost Ramaekers nieuwe leider van Sogeti in Nederland

Joost Ramaekers leider van Sogeti Nederland

Sogeti heeft met ingang van juli 2018 een nieuwe leider in Nederland. Joost Ramaekers (46) neemt het stokje over van Piet Wybe Wagter die verantwoordelijk wordt voor de activiteiten van Sogeti en Capgemini in België en Luxemburg.

Leider van Sogeti Nederland

Voor zijn dienstverband bij de IT-dienstverlener was Ramaekers werkzaam bij Capgemini als Chief Sales & Portfolio Officer. Ramaekers heeft inmiddels 23 jaar ervaring in de IT-sector. In zijn nieuwe rol geeft hij leiding aan het Nederlandse directieteam van Sogeti.

Loopbaan Joost Ramaekers

Ramaekers startte zijn loopbaan in 1995 bij IBM. Via een aantal IT-bedrijven kwam hij in 2006 in dienst bij Capgemini in Nederland als Account Executive voor de Hightech industrie. In 2012 werd hij verantwoordelijk voor de Insights & Data Serviceline. Vanaf 2016 maakte hij deel uit van de Nederlandse Capgemini-directie in zijn functie als Chief Sales & Portfolio Officer voor Application Services. De nieuwe leider van Sogeti studeerde Toegepaste Natuurkunde aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

Ramaekers is getrouwd en heeft twee dochters.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Joost Ramaekers en zijn benoeming als leider van Sogeti Nederland? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. 

Profielfoto Nicolette van der Heide Manager Marketing & Communications
Phone number: +31651439020