Microsoft partner of the Year

Sogeti benoemd tot Microsoft partner van het jaar 2021

Met de mooie cloud-oplossingen voor onder andere Gemeente Amsterdam en Rabobank mag Sogeti zich de beste Microsoft partner van Nederland noemen. En daar zijn we enorm trots op!

Microsoft partner of the Year logo

Partner of the Year

Bij de toekenning van de jaarlijkse Microsoft partner awards is Sogeti erkend als beste partner in Nederland. Mede dankzij de transitie naar 19.000 Microsoft cloud werkplekken voor gemeente Amsterdam en de implementatie van het low-code Power Platform voor 30.000 Rabobank gebruikers onderstreept Sogeti het succes van Microsoft voor vele tienduizenden gebruikers in Nederland.

Waarde van technologie

“Het jaar van de coronacrisis heeft Sogeti als geen ander laten zien wat de waarde is van technologie en hoe vele gebruikers profiteren van innovatieve manieren van digitaal samenwerken in een Microsoft omgeving. Sogeti onderscheidt zich met diepgaande en uitgebreide expertise. Mede daarom vertrouwen klanten als Rabobank, gemeente Amsterdam en inmiddels vele anderen zoals PostNL, Eneco, TU-Delft, ASML, Gasunie, Achmea, Ministerie van Buitenlandse Zaken en PGGM op de Sogeti dienstverlening in een Microsoft omgeving”, zegt Hermien Roebersen, partner lead in de directie bij Microsoft in Nederland.

Impact

Met het winnen van de titel ‘Microsoft Partner of the Year’ voegen we alweer een mooie award toe. Daar zijn we enorm trots op. Tegelijkertijd blijven wij voortdurend investeren in kennis en kunde op het vlak van Microsoft clouddiensten. Mijn grote dank gaat uit naar de vele Sogetisten die zich afgelopen jaar op een geweldige manier hebben ingezet voor de implementatie van Microsoft O365 en Azure cloud services bij onze klanten. Dankzij deze inzet is onze Microsoft dienstverlening met maar liefst 23% gegroeid in het afgelopen half jaar. Met al deze mooie oplossingen willen wij écht impact maken op de maatschappij, onze klanten en onze Sogetisten, vertelt Marco van den Brink, Head of Sales van Sogeti in Nederland.

Sogeti klanten doen dagelijks een beroep op meer dan 1.000 Microsoft specialisten. Wij richten ons op de digitale werkplek, applicatie- en infrastructuurdiensten, en ontwikkeling plus beheer van bedrijfsapplicaties. Dit jaar migreren we 19.000 ambtenaren naar een cloudwerkplek voor beter, inclusief, duurzaam en intensief samenwerken met burgers en collega’s in gemeente Amsterdam. Dankzij de ontwikkeling van een Microsoft Power Platform oplossing van Sogeti bij de Rabobank zijn 30.000 gebruikers in staat zelf processen te automatiseren en slimme low-code apps te ontwikkelen inclusief inzichtelijke dashboards.

Bekijk hier de video waarin Marco van den Brink en Ton van Veen in Vianen verrast worden door Microsoft!

Watch Sogeti is Microsoft Partner of the Year 2021 on YouTube.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe wij de Sogeti Smart Workspace inzetten? Bekijk in het persbericht wat wij bij de Gemeente Amsterdam hebben gerealiseerd!

Naar artikel Gemeente Amsterdam

Deel dit bericht via

Kan ik je helpen?