De Sogeti Game Night after video

Bij Sogeti vinden we het belangrijk dat we een goede prestatie neerzetten. Prestaties waar we trots op zijn en waar onze klanten blij van worden. Maar minstens zo belangrijk vinden we het dat we plezier hebben in wat we doen.

Eigen initiatief

En daarom is een aantal Sogetisten gestart met de organisatie van Game Nights. Gefaciliteerd door het management krijgt de groep de mogelijkheid en ruimte om hier invulling aan te geven.

Plezier hebben en kennis delen hand in hand

De Game Night is inmiddels uitgegroeid tot een regelmatig terugkerend evenement waarin collega’s van heel Sogeti elkaar uitdagen en plezier maken. Op een informele manier de avond met elkaar doorbrengen en elkaar beter leren kennen. Dat er tussen de bedrijven door ook nog kennis wordt gedeeld over het vakmanschap is een mooie bijkomstigheid.

 

Ook werken bij het leukste IT-bedrijf?

Ben jij op zoek naar een baan in de IT waarin passie, vertrouwen, vakmanschap en resultaat belangrijke waarden zijn. En waarbij je met elkaar ook nog eens veel plezier beleeft? Dan is een baan bij het leukste IT-bedrijf van Nederland misschien wel de uitdaging die je zoekt. Kijk snel bij onze vacatures naar de mogelijkheden.

Naar vacatures

Profiel foto Chiel Kronenburg
Manager Recruitment
Phone number: +3188-6606600