IT-consultants sogeti bij Opkikkerdag

IT-ers Sogeti ontmoeten elkaar op Super Opkikkerdag

Voor de negende keer op rij organiseerden we samen met de Stichting Opkikker de Super Opkikkerdag. Gezinnen die een opkikkermoment goed kunnen gebruiken, worden door sociaalpedagogische medewerkers van de ziekenhuizen aangemeld.

Het zijn gezinnen waar het dagelijks leven in het teken staat voor de zorg van één of helaas soms van meerdere ernstig zieke kinderen. Niet alleen het kind maar het hele gezin wordt deze dag verwend. Ruim zestig IT-ers blokkeren deze dag al ruim van tevoren in hun agenda.

Een dag vol verrassingen

Ze vallen van de ene verrassing in de andere: racen in echte sportwagens, cruisen op een Harley Davidson, speedboot varen, ontspannen in de beautysalon, een professionele fotoshoot, je eigen muziek produceren, een voorstelling in het minitheater, cupcakes versieren, prins of prinses zijn in een echt kasteel, de brandweer helpen, lasergamen, met de politie met gillende sirene over de Eemhof achter een boef aan, zwemmen, helikoptervliegen of konijnen, roofvogels en reptielen aaien.

Teambuilding

Per gezin is er een Sogetist die ervoor zorgt dat het op deze dag nergens aan ontbreekt. En niet alleen voor de gezinnen is dit een leuke dag. Ook de vrijwilligers genieten zichtbaar van het feit dat ze iets kunnen betekenen voor deze gezinnen. Daarnaast is het voor velen ook een leuke gelegenheid om hun collega’s op andere manieren te ontmoeten en beter te leren kennen. 

Watch Sogeti medewerkers zetten kinderen in het zonnetje. on YouTube.

Plezier en passie tijdens de Opkikkerdag

De Sogetisten melden zich bij de eerste oproep in grote getalen aan. Collega's die elkaar al een tijdje niet hebben gesproken enthousiasmeren elkaar om mee te doen. En om 08.00 uur komen de eerste enthousiastelingen het terrein oplopen. Deze dag kenmerkt waar Sogeti voor staat. Plezier, passie en samenwerken. 

Wil je meer weten over de inzet van onze medewerkers voor goede doelen? Je vindt er meer over op de MVO pagina.