YSotY Young Sogetist of the Year-verkiezing Taart Genomineerd

Young Professionals uitgedaagd door Young Sogetist of the Year-verkiezing

Young Sogeti is een netwerk binnen Sogeti voor alle medewerkers jonger dan 32 jaar. Met vakinhoudelijke bijeenkomsten, workshops en andere activiteiten delen zij kennis met elkaar en starten diverse initiatieven. Zo organiseren zij de Young Sogetist Of the Year-verkiezing.

Young professionals

Dagelijks werken er zo'n 700 Young Professionals voor Sogeti aan opdrachten bij diverse klanten in de Top 500 van het bedrijfsleven. Zij werken aan de meest uiteenlopende uitdagingen. Bijvoorbeeld als iOS Developer en scrummaster bij Phillips Hue of als PMO Professional aan een Cloud migratie bij ABN AMRO. Door hun pro-activiteit en het nemen van verantwoordelijkheid maken zij kans op een nominatie voor de verkiezing. De nominaties komen tot stand door inzendingen van zowel collega’s als klanten. 

 

Persoonlijke ontwikkeling

Gedurende het traject worden de Young Sogetisten uitgedaagd om zichzelf vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen aan de hand van diverse opdrachten. Uiteindelijk blijven er 3 kandidaten over die doorgaan naar de finale. Tijdens de finaleavond in november lichten zij een door hen uitgewerkte opdracht toe. Bekijk onderstaande video voor een impressie van de finale van vorig jaar.

Watch Finale Young Sogetist of the Year 2017 on YouTube.

Taart om het te vieren

Genomineerde collega's worden verrast met een taart. Door de hashtag #YSotY in de gaten te houden op diverse social media, zoals Linkedin, Instram en Facebook om onze Young Professionals te volgen.

Ook uitgedaagd worden als IT Professional bij Sogeti?

Sogeti is altijd op zoek naar gedreven IT (Young) Professionals. Kijk eens rond op onze vacature-pagina. Wie weet verrassen we jou volgend jaar met een nominatie!

Naar Young Professional vacatures