ProjectB 2019

Stem op het beste ProjectB project 2023

ProjectB is dé IT-challenge tussen studententeams

Welk team gaat er met de ProjectB publieksprijs 2023 vandoor? Bekijk de pitches van de teams hieronder en stem. Op 22 juni wordt het winnende team bekend gemaakt.

ProjectB is dé IT-challenge tussen studententeams. De teams zetten hun kennis van IT in om het leven van mensen met een beperking te ondersteunen of zelfs te verbeteren. Welk team gaat er met de ProjectB publieksprijs 2023 vandoor? Vier teams dingen mee naar de publieksprijs. Breng jouw stem uit en bepaal mee wie de winnaar wordt.
Bekijk de pitches van de teams hieronder en stem!

Watch ProjectB - Teaser ZienZeggen on YouTube.

ZienZeggen

ZienZeggen is een innovatieve applicatie die gebarentaal omzet in geschreven tekst, waardoor communicatie met doven en stommen toegankelijker wordt en een weg opent om makkelijker gebarentaal te leren.

Hogeschool Rotterdam

Watch ProjectB - Teaser InsideOut on YouTube.

Inside Out

Deze oplossing heeft als doel het leven van mensen met een lichamelijke beperking te verbeteren. Wij maken hiervoor gebruik van een op afstand bestuurbare auto, gecombineerd met virtual reality (VR) en een audiosysteem. Zo stellen we mensen met fysieke beperkingen in staat het buitenleven te ervaren en sociaal met anderen om te gaan.

Hanzehogeschool Groningen

Watch ProjectB - teaser Heldenkracht on YouTube.

Heldenkracht

Een mobiel spel waarin kinderen op een spelende manier kunnen leren
over astma. Door middel van te gekke games met onder andere AR-technologie, 
kunnen de kinderen het tegen hun eigen ziekte opnemen.

Hogeschool Rotterdam

 

 

Watch ProjectB - teaser Thofu on YouTube.

Thofu

De app die mensen met een verstandelijke beperking blij maakt en hun band met naasten verbetert door het herbeleven van herinneringen via foto's.

Hogeschool Utrecht

 

Stemmen

Breng jouw stem uit!

Kan ik je helpen?