Lego over de toekomst van het spel tijdens VINT Symposium 2019

VINT Symposium 2019 - Synthetic

Hoe gaat de wereldvermaarde blokjesbouwer zich verder ontwikkelen? Tijdens het VINT Symposium 2019 blikt Trine Balle Jensen van Lego met ons vooruit op de toekomst van het spel en de synthetische generatie. 

 

Trine_Balle_Jensen VINT Symposium Lego

Digitale transformatie

Net als iedere organisatie in digitale transformatie, zijn er ook voor Lego tal van uitdagingen. Met Lego kun je alles maken weten we. Oudere generaties groeiden op met dit aantrekkelijke perspectief. Maar hoe zit dat in een wereld die in toenemende mate digitaliseert? Kinderen groeien tegenwoordig op met een iPhone in hun hand. Wat heeft dat voor gevolgen voor een bedrijf dat zo geworteld is in het fysieke spel? En hoe zorg je ervoor dat de digitale speelomgeving veilig is? 

Zal de balans tussen Lego's fysieke en digitale activiteiten ooit omslaan ten gunste van die laatste? Ook Lego bereid zich voor op deze synthetische toekomst.

Lego Digital Solutions

Trine begon haar Lego-carrière 12 jaar geleden als Online Experience manager, werkte als producer lead bij Lego Digital Solutions, was hoofd crossmedia communicatie en is nu Lego's 'Brand Protector', verantwoordelijk voor de digitale kwaliteit van één van ‘s werelds sterkste merken. 

Laatste plaatsen VINT Symposium 2019 beschikbaar

Het is volle bak in Spant! Bussum op 25 Juni. Luister naar Trine en de 9 andere interessante keynotes die allen een bijzonder perspectief van de synthetische toekomst belichten. 

Lees hier meer over het VINT Symposium 2019.

 

Kan ik je verder helpen?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985