Eerste podcasts “Technology Leads” over de laatste tech trends en ervaringen

Podcast

Technologie zit in het DNA van Sogeti. We werken graag met zowel bestaand als nieuwe technologieën en zijn altijd op zoek naar manieren om waarde voor onze klanten te creëren. Weten hoe? Luister naar onze podcasts! 

Sinds december 2018 zijn drie specialisten van Sogeti te beluisteren via een serie podcasts genaamd: “Technology Leads”. In de podcasts gaan Testconsulant High-Tech Tom van de Ven, Online Engineer Daniël Laskewitz en Management Consultant Quality & Testing Rik Marselis met elkaar in gesprek over nieuwe ontwikkelingen in de wereld van technologie aan de hand van nieuwsitems of persoonlijke ervaringen. Daarnaast nodigen ze regelmatig gasten uit om een specifieke visie op de ontwikkeling van technologie uit te diepen.

iTunes en Spotify

In elke podcast bespreken zij nieuwe ontwikkelingen in de wereld van technologie aan de hand van nieuws-items of persoonlijke ervaringen. Daarnaast nodigen ze regelmatig gasten uit om een specifieke visie op de ontwikkeling van technologie uit te diepen. De podcasts zijn te beluisteren via iTunes en Spotify. Zoek op “Technology Leads Podcast”. Je vindt er nu al 5 afleveringen. 

Vijf Podcast-afleveringen

Tijdens de eerste podcast aflevering stellen Rik, Tom en Daniel zich voor. Daarnaast hebben ze het over waarom Jeff Bezos de aarde wil verlaten, welke kan Microsoft met zijn Edge-browser opgaat en wat de GEDI satelliet is en wat deze satelliet doet.

Tijdens de tweede aflevering hebben Tom, Rik en Daniel het over zelfrijdende auto’s, ethische principes, KFC buckets en Fortnite.


Tijdens de derde aflevering hebben Tom, Rik en Daniel het over intelligente machines, Raytracing, AR, drones en Tesla. Gedurende deze aflevering vertelt Rik over zijn visie: AI zorgt voor een droomleven.


Tijdens de vierde aflevering hebben Tom, Rik en Daniel het over robots, mixed reality en de CES (Consumer Electronics Show).


In aflevering 5 passeren de onderwerpen ‘Collection #1’het testen van AI en AI in hacking de revue. Tom, Rik en Daniel zijn wederom de hosts!

Elke twee weken staat er een nieuwe podcast gepland. Vanaf nummer zes zullen er ook regelmatig gasten aan tafel bijschuiven. Door je te abonneren weet je zeker dat je niks mist!