Technology Leads Podcast #16: Java open source, robotvoetbal, light apps en gaming

Podcast Technology Leads

In de 16e aflevering van de Technology Leads podcast gaan presentatoren Tom, Rik en Daniël met gast Dennis Geurts (Technology Consultant Java) in gesprek over software architectuur en de belangrijkste trends die daarin spelen.

Open Source

Open source wordt omarmd door grote bedrijven. Nieuwe features in ontwikkeltalen worden overgenomen in Java, al is het nut van sommige features niet altijd even duidelijk. Wat zijn de voor- en nadelen, waar moet je rekening mee houden en wat kan er misgaan als je open source pakketjes gebruikt als bouwsteen in je eigen applicatie?

Wereldkampioen robotvoetbal

Niet alleen diepgang binnen software architectuur komt aan bod, ook de wereldkampioen robotvoetbal wordt besproken. Verder bespreken zij de nieuwe retro-game PlayDate en wordt het fenomeen ‘light apps’ behandeld.

iTunes en Spotify

De podcasts zijn te beluisteren via iTunes en Spotify. Zoek op “Technology Leads Podcast" of luister direct via Anchor:

 

Over Technology Leads

Sinds december 2018 zijn drie specialisten van Sogeti te beluisteren via een serie podcasts genaamd: Technology Leads podcast. In de podcasts gaan High Tech testconsultant Tom van de Ven, Online Engineer Daniël Laskewitz en Test expert Rik Marselis met elkaar in gesprek over nieuwe ontwikkelingen in de wereld van technologie aan de hand van nieuwsitems en persoonlijke ervaringen. Daarnaast nodigen ze telkens een gast uit om haar of zijn specifieke visie op de ontwikkeling van technologie uit te diepen.

Kan ik je verder helpen?