Nieuwe technologie? Nu de organisatie nog mee..

Vaak hoor je managers zeggen dat de inzet van nieuwe technologie op zichzelf het bedrijf niet de grootste kopzorgen geeft. Met name aanpassing van organisatie- en bedrijfsprocessen aan de nieuwe digitale mogelijkheden is de grootste kluif.

Vernetwerking van samenleving en technologie

Neem de route naar de cloud. De meeste cloudtechnologieleveranciers hebben de boel redelijk op orde, maar hoe anders moet een software-ontwikkelaar werken als hij zijn applicaties voorbereid op een publiek cloudplatform? Of neem het internet der dingen. Dat maakt het mogelijk als producent opeens rechtstreeks contact te leggen met de consument. De vernetwerking van onze samenleving en technologie die steeds slimmer wordt, zorgen ervoor, dat onze manier van omgaan met klanten drastisch verandert. Om te blijven groeien, moeten huidige organisatiestructuren op de schop. De ‘Unorganization’ is het alternatief.

Weten hoe je disruptie de baas blijft?

Ontdek de vijf manieren om te komen tot de 'Unorganization': Understand, Unorganize, Unbundle, Unman en Unleash. Bekijk het volledige artikel van Menno van Doorn uit ICT Magazine. Of download direct het uitgebreide rapport.

Bron: ICT Magazine, Maart 2017

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985