Presentaties VINT Symposium 2016 beschikbaar [DOWNLOADS]

Bijna 800 bezoekers werden tijdens het VINT Symposium 2016 geïnspireerd met gedachten over innovatie en de 'Unorganization'.

 

VINT symposium 2016

Loskomen van oude denkpatronen

Met het ongekende aantal digitale mogelijkheden, is de organisatie zelf haar grootste vijand. Overgeorganiseerde bedrijven weten zich meestal geen raad met alle mogelijkheden. Om los te komen van oude denkpatronen deelden sprekers van diverse disciplines hun ideeën en voorbeelden uit de natuur, blockchain, devops, de start-up cultuur en topsport. De deelnemers kregen een breed inzicht in nieuwe modellen om te innoveren en bedrijven te structureren. 

 

VINT Symposium 2016-2

Presentaties

De presentaties die beschikbaar zijn kunt u hier via Slideshare bekijken. Binnenkort volgen hier ook de video's van de diverse sprekers. De foto's van het event kunt u hier via Flickr bekijken. 

 

Presentaties VINT Symposium


Periodiek systeem van 'Unorganization'

Het symposium ging van start met de introductie van de 'Periodic Table of Unorganization', een periodiek systeem van 119 elementen die belangrijk zijn voor toekomstige organisaties. Neem contact met ons op voor een toelichting hierop. 

 

 

Periodic Table of Unorganization

Wat is het innovatieve vermogen van uw organisatie? 

Bent u benieuwd hoe ‘unorganization’ kan bijdragen aan een slimmere en andere bedrijfsvoering? Of bent u op zoek naar inspiratie voor wat er in uw organisatie 'unorganized moet worden? Neem dan via de gegevens hiernaast contact met ons op.  

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985