De nieuwe generatie is synthetisch [VIDEO]

Menno van Doorn en Sander Duivestein

Menno van Doorn en Sander Duivestein openden het VINT Symposium 2019 met een introductie over de nieuwe generatie. De nieuwste generatie is synthetisch. Het verschil tussen nep en echt wordt steeds kleiner en maar liefst een derde van de wereldbevolking bestaat al uit deze generatie. Wat kenmerkt deze generatie en welke impact gaat zij hebben op de samenleving en het bedrijfsleven?

Nieuw tijdperk 

Een circus met hologrammen, deepfake video’s in de politiek, ‘woke’ zijn en jongeren die niet weten wat ze met een analoge klok aan moeten. Zomaar wat aspecten van een nieuw tijdperk waar de synthetische generatie mee opgroeit. Waar brengt deze nieuwe generatie de maatschappij naartoe en welke gevolgen gaat dit hebben voor bijvoorbeeld politiek en bedrijfsvoering? 

Transformatie

Sander Duivestein spreekt verder over een transformatie. We komen uit een tijdperk waarin big data, smartphones, kunstmatige intelligentie en social media werden uitgevonden. Nu zijn we die technologie aan het uitrollen, maar wij gaan naar een situatie toe waarin al die technologie wordt samengebracht: synthese.   

Bekijk de keynote

Waar bevind jij of jouw organisatie zich in deze transformatie en kun je nu al de sprong maken richting de toekomst? Laat je inspireren door de openingspresentatie van Menno van Doorn en Sander Duivestein op het VINT Symposium 2019! 

 

Meer weten over de VINT activiteiten?

Wil je naar aanleiding van de onderwerpen verder sparren of wil je op de hoogte gehouden worden over VINT Rapporten en events? Laat dat dan weten via onderstaand contactformulier. Download ook vrijblijvend het rapport 'De synthetische generatie'.

Kan ik je verder helpen?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985