Raimo van der Klein: wat is Synthetische Transformatie? [VIDEO]

Raimo van der Klein VINT Symposium 2019

Raimo van der Klein is Augmented Reality-pionier, bekend van Layar en nu onder andere actief als head of product bij Talpa. Hij is voornamelijk bezig geweest met digitale transformatie en hij houdt nu een pleidooi voor de volgende stap: de synthetische transformatie

Visie op transformatie 

Digitale transformatie staat in het teken van het toepassen van nieuwe technieken. Raimo gelooft dat wij nu in een volgende fase zijn beland. Hij vertelt in zijn presentatie hoe hij naar transformatie in het algemeen kijkt om vervolgens de stap te maken naar synthetische transformatie. Hij gaat vooral in op zijn visie dat wij ons aan het einde bevinden van de digitale transformatie en hoe bedrijven daarmee om kunnen gaan. De synthetische wereld en zijn geschetste weg daarnaartoe kent geen consument, burger of werkgever. Alleen de mens die een rol speelt in een krankzinnige kluts van virtualiteiten en realiteiten.

Bekijk de keynote 

De synthetische toekomst klinkt wellicht cryptisch of bedreigend, maar Raimo weet op een verhelderende manier uit te leggen hoe de rollen straks verdeeld zijn. Check zijn volledige presentatie!

 

Interview Raimo 

Na zijn presentatie stond Raimo nog even stil bij een aantal vragen over zijn visie op de synthetische transformatie. Wat bedoelt hij bijvoorbeeld precies met de ‘Mirrorworld’ waar hij over spreekt en wat betekent deze wereld voor organisaties? Bekijk het interview!

 

Meer weten over de VINT activiteiten?

Wil je naar aanleiding van de onderwerpen verder sparren of wil je op de hoogte gehouden worden over VINT Rapporten en events? Laat dat dan weten via onderstaand contactformulier. Download ook vrijblijvend het rapport 'De synthetische generatie'.

Kan ik je verder helpen?

Profielfoto Menno van Doorn
Principal VINT
Phone number: +31886606600