In de auto met de Hackathon winnaars

In de auto met de Hackathon winnaars

Wie zijn de Hackathon winnaars?

Sogeti Global organiseerde een wereldwijde Hackathon en het Nederlandse team 'Mother of all pipelines' kwam als winnaar uit de strijd. Benieuwd wie dit zijn en hoe zij hebben gewonnen? Bekijk het auto-interview met Twan, Dennis, Raphael en Emil!

Bekijk interview

Wie zijn de Sogeti Global Hackathon winnaars, wat was hun geniale idee en waarom hebben zij precies gewonnen? Daar kom je achter in het auto-interview met Twan Koot, Dennis van der Wel, Emil Wesselink en Raphael Geradts.

Let the robot do it

Een hackathon is een wedstrijd waarbij in korte tijd een werkende IT-oplossing moet worden bedacht. De wereldwijde tak van Sogeti organiseerde kort geleden de 'Sogeti Global Hackathon'. Uit meer dan 100 inzendingen, 500 deelnemers, 3 evaluatierondes en 11 finalisten is de winnaar gekozen: het Nederlandse team 'Mother of all pipelines' uit Nederland. De oplossing heet 'Let the Robot Do it'.

Bekijk het interview

Wat houdt de oplossing van het Nederlandse team in, waarom hebben zij gewonnen en hoe ging het samenwerken in deze samenstelling? Lennart Boele duikt met de mannen in de elektrische Sogeti-auto om ze te ondervragen over het succesvolle project.

Watch In de auto met de Hackathon-winnaars 🏆 on YouTube.

Meer informatie

Geïnteresseerd geraakt in werken bij Sogeti of wil je meer weten over de services die wij bieden? Ga naar onderstaande pagina's voor meer informatie!

Ga naar Werken bij Sogeti Ga naar services

Kan ik je helpen?