Philips en de transformatie van de zorg met Jeroen Tas

Jeroen Tas van Philips op het VINT Symposium van Sogeti

Eindeloze technologische mogelijkheden

Toen Jeroen Tas instapte bij Philips is het bedrijf getransformeerd en nu zijn zij hard op weg om ook de zorgsector te transformeren. Laat je inspireren door de eindeloze technologische mogelijkheden. Ga naar het hele gesprek of download direct het nieuwste rapport 'Infinite Machine Creativity'.

Naar gesprek Naar rapport

Jeroen Tas is Chief Innovation & Strategy Officer bij Philips. Toen Jeroen instapte bij Philips is het bedrijf getransformeerd en nu zijn zij hard op weg om ook de zorgsector te transformeren. Menno van Doorn, host van het VINT Symposium, introduceert Jeroen dan ook als ‘mister reshape’.

Behoefte van de zorg

Jeroen geeft aan dat je tijdens een crisis ziet: wat fragiel is, valt om. De behoefte van de zorg werd daarom ‘superduidelijk’ tijdens de coronacrisis. Iedereen wist dit eigenlijk wel, maar er was voorheen niet voldoende kracht om verandering door te zetten. Daar komt nu verandering in.

Slimme pleister

Philips ontwikkelde onder andere de slimme pleister. Dit is een medische monitor in een pleister die continu monitort op de belangrijkste vitale tekenen. Volgens Menno zijn veel mensen door dit soort technologische ontwikkelingen wel bang voor dataperikelen. Jeroen geeft tegelijkertijd aan dat de mogelijkheden juist eindeloos zijn, dat beveiliging essentieel is en dat vroeger ook maar weinig mensen voorspelden dat wij vandaag de dag met zijn allen online zouden bankieren.

Bekijk het interview

Ben je klaar om geïnspireerd te raken door de eindeloze technologische mogelijkheden? Bekijk het volledige gesprek met Jeroen Tas.

Download rapport

Meer informatie over innovatie en creativiteit? Download het nieuwste VINT-rapport dat in het teken staat van ‘Infinite Machine Creativity.

Download rapport

Social Sharing block

Kan ik je helpen?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985