Sprekers van Philips en Lush op VINT Symposium

VINT Symposium sprekers aangekondigd

Ontdek de creatieve mogelijkheden

Wat hebben sprekers van Philips en Lush te vertellen over creativiteit en verandervermogen? Ontdek het op het VINT Symposium op 16 juni in het Spant! in Bussum.

Aanmelden VINT Symposium

Samen met de sprekers op het VINT Symposium onderzoeken we (oneindige) creatieve mogelijkheden. Organisaties staan namelijk voor een heel scala aan uitdagingen waarop praktische, creatieve en filosofische antwoorden gevonden moeten worden. Tijd om de eerste sprekers aan te kondigen!

Doeners

In de categorie 'doeners' kondigen wij graag de eerste twee sprekers aan: Jeroen Tas, Chief Innovation & Strategy Officer bij Royal Philips en Margreet van Schaijck, European Brand Manager van Lush (en klimaatcoach). Beide organisaties weten creativiteit en verandervermogen op een opmerkelijke manier vorm te geven.

Philips

Philips weet als geen ander wat het betekent om de eigen organisatie te ‘reshapen’. Inmiddels wordt nu op het transformeren (wereldwijd) van de organisatie van de zorgsector ingezet. Hoe (digitale) innovatie, purpose en bedrijfsresultaat elkaar versterken komt Jeroen Tas graag vertellen in zijn keynote ‘The Power of Purpose’.

Lush

Lush is een merk dat razend populair is onder de jeugd, mede omdat het merk ergens voor durft te staan. Wereldwijd zijn er 1.000 winkels en telt Lush 20.000 medewerkers (gelijkgestemden met idealen). De waarden waar dit merk voor staat, vragen het uiterste van de organisatorische en technische creativiteit. Welke mogelijkheden heeft een cosmeticamerk bijvoorbeeld ter beschikking als het alle verpakkingen wil verbannen? En wat voor opties heb je als organisatie als de hardware die op de markt te koop is niet aan jouw ethische normen voldoet? Margreet legt in haar keynote ‘We @ Lush’ uit hoe je nummer één wordt zonder data van klanten te verzamelen en zonder inzet van chatbots (maar wel met AI).

Aanmelden VINT Symposium

Benieuwd naar de inspirerende verhalen van Jeroen en Margreet? Meld je vrijblijvend aan voor het VINT Symposium op 16 juni in het Spant! In Bussum.

Direct aanmelden
 

Kan ik je helpen?

Profielfoto Menno van Doorn
Principal VINT
Phone number: +31886606600