Whitepaper Future of Life

Whitepaper: Future of Life

A new agenda for work

Wij zijn trots te kunnen mededelen dat SogetiLabs een nieuwe whitepaper heeft uitgebracht, getiteld 'Future of life, A new agenda for work'. "The Future of Life" gaat over het vinden van nieuwe zingeving en een nieuwe manier van werken in turbulente tijden.

Het is geschreven door Menno van Doorn, directeur van het Sogeti Research Institute for the Analysis of New Technology, Sander Duivestein, Trend Analist VINT, Sogeti, Nederland en Thijs Pepping, eveneens Trend Analist VINT, Sogeti, Nederland.

Whitepaper Future of Life

Optimale balans geeft concurrentievoordeel

COVID heeft de wereld voorgoed veranderd en we zullen de impact ervan op onze bedrijven, levens, waarden en culturen nog jaren blijven merken. "The Future of Life" gaat over het vinden van nieuwe zingeving en een nieuwe manier van werken in turbulente tijden.

De zeven principes die in deze whitepaper worden besproken, zijn een referentie voor onze klanten om strategische keuzes te maken over het nieuwe normaal, en moeten eerder worden gezien als aanmoedigingen dan als voorschriften.

De auteurs stellen dat organisaties die de optimale balans vinden tussen werk en de nieuwe gewoonten en rituelen van het leven, een concurrentievoordeel zullen hebben.

Download jouw exemplaar van de whitepaper om meer te weten te komen over de 'Nieuwe Agenda' en de zeven principes voor de toekomst van werk.

Wil je hier meer over weten?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985

Whitepaper downloaden

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.