Actieve PMO’er aan de wandel voor KWF

Judith PMO

Van collegebank naar opdracht

Judith Murczak is na haar master begonnen als PMO bij Sogeti en zat vanaf dag één op een opdracht. Ze zet zich graag in voor een goed doel en is dan ook actief aan het wandelen voor de KWF Challenge van Sogeti. Lees haar blog of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

Active 11 Challenge voor KWF

In mijn vrije tijd ga ik graag een stukje wandelen door het bos of over het strand. Ook voor de coronaperiode deed ik dit al graag en nu doe ik het nog steeds. Alleen in deze week is het extra belangrijk om veel te gaan wandelen. Vanuit Sogeti is er namelijk een challenge uitgezet om de medewerkers genoeg te laten bewegen en sporten. Bij de Active 11 Challenge is het de bedoeling dat je elf dagen lang minimaal een half uur beweegt. Dit mag van yoga tot boksen zijn of aan welke andere sport je ook mee wil doen. Niet alleen is dit goed voor je gezondheid maar als je de challenge haalt, wordt er vanuit Sogeti ook nog eens per deelnemer vijf euro overgemaakt naar KWF-kankerbestrijding. Een extra motivatie dus om lekker in beweging te komen. Zelf doe ik mee aan de yogasessies die worden georganiseerd én blijf ik lekker wandelen. 

Samen starten bij Young Sogeti

Bij Sogeti wordt er goed meegedacht met alle starters binnen de organisatie. Bij de groep Young Sogeti worden leuke activiteiten georganiseerd en ook hele praktische dingen. Zo was laatst het wing(wo)man project. Omdat je als starter vaak nog veel vragen hebt is het fijn als je die kunt stellen aan iemand die al langer bij de organisatie werkt. In dit project werd je gekoppeld als Young Sogetist aan een Sogetist die er al veel langer werkt. Heb je ooit een vraag over bijvoorbeeld het invullen van je uren dan kan je makkelijk en snel vragen aan je wing(wo)man. Dit soort dingen zorgt ervoor dat het werken bij Sogeti nog fijner en leuker wordt.

PMO-community

Momenteel zit ik bij een leuke klant met uitdagende taken. Ik heb verschillende rollen in dit team waardoor ik heel veel leer. In mijn werk krijg ik ook veel vrijheid en vertrouwen. Ik mag aangeven waar ik me graag in wil verdiepen of wat ik wil verbeteren. Buiten mijn dagelijkse werkzaamheden bij mijn opdracht zijn er nog veel leuke dingen binnen Sogeti. Zo is er een PMO-community waar ik actief aan deelneem. En zijn er online lunchsessies of vrijdagmiddagborrels. Ook ga ik binnenkort kijken of ik kan helpen bij een project over de diversiteit binnen Sogeti. Ik vind het superleuk en interessant om mee te kunnen werken aan initiatieven als deze.

Van master student naar young professional

Sinds oktober werk ik bij Sogeti. Tijdens mijn master vertelde een vriendin uit mijn thesisgroepje mij dat ze in gesprek was bij Sogeti voor een mogelijke baan. Wat ze me vertelde klonk heel goed en dat wilde ik ook wel. Ze gaf mijn naam door en uiteindelijk kon ik gelijk na mijn master starten. Normaal gesproken zou ik eigenlijk het young professional traject hebben gevolgd maar omdat ik al meteen een project had heb ik dat niet gedaan. Tijdens mijn eerste paar weken heb ik verschillende trainingen gedaan om wel die kennis op te kunnen doen. Dit maakte de eerste weken pittig maar ook heel erg leerzaam en leuk. 

De favorieten van Judith

  • Apps: Strava, Nonogram.com, WaterSoort Puzzle, Headspace, Instagram, TikTok, Deezer
  • Websites: Blendle.com
  • Gear: E-reader & Yoga matje
  • Film: Harry Potter, Divergent
  • Muziek: Hitjes en dancemuziek

Afgestudeerd en dan?

Sogeti zit vol mooie uitdagingen en kansen. Benieuwd die van jou? Als Young Professional helpen wij je aan een vliegende start.

Naar vacatures

Deel het verhaal van Judith

Kan ik je helpen?

Simone de Boer Teamlead Recruitment
Phone number: +31611602859

Verder lezen?

Ontdek meer verhalen van Sogeti collega's!

Naar blogs